06-12-2021, 19:36
(06-12-2021, 01:18)Max Gee! napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(06-11-2021, 22:46)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Zastanawiam się czemu to tak znajomo brzmi i już wiem: Inverno to Dan Winter Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Ale w tym utworze styl jest podobny do tego jaki robił w kolaboracji z Marciem van Damme i początkowo myślałem, że to produkcja spod tego szyldu
Zabieram oczywiście, bo ten utwór znałem tylko w remixie od CCC, który szczerze mówiąc jest raczej średni, a na pewno słabszy od tej wersji
Tan naprawdę ten styl został zapoczątkowany przez Svenson i Gielen, jeszcze RainDropz! ze 3 razy zrobił podobną melodię w swoich produkcjach. Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Chodziło mi o charakterystyczny bass, który można usłyszeć w produkcjach od Marc vann Damme i Dana Wintera:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Clubgroovers - Warriors of Love (Original Mix)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Living the Life (Clubgroovers Remix)