(01-16-2015, 20:37)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links mie siadło mi to specjalnie
A mi owszem,a mi tak i nie jestem pewna,czy w dniu dzisiejszym moje słuchawki nie będą musiały ulec zmianie Pozdro
1 użytkownik podziękował kaska8813 za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało kaska8813 za ten post • Michuxfcb
(01-16-2015, 21:31)deadman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Te nutki raczej w oldzie powinny być
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
1 użytkownik podziękował kaska8813 za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało kaska8813 za ten post • Michuxfcb
01-16-2015, 22:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-16-2015, 22:55 przez DeadMan.)
To jest stara nuta, posiadam od dłuższego czasu tylko ze teraz została wydana w HQ wiec powinna być w oldzie. Tutaj dowód Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
1 użytkownik podziękował DeadMan za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało DeadMan za ten post • Michuxfcb
(01-16-2015, 22:54)deadman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links To jest stara nuta, posiadam od dłuższego czasu tylko ze teraz została wydana w HQ wiec powinna być w oldzie. Tutaj dowód Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Jak już zrobiliście Off Top to i ja się dołączę. Admin niech zarządzi do jakiego działu wrzucać stare utwory wydane ponownie w HQ, bo do tej pory nie zostało to rozstrzygnięte i każdy robi jak chce. Tyle ode mnie w temacie