(12-12-2018, 20:54)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Tutaj to 5 gwiazdek, nie może być inaczej jak dla mnie.
Tak odchodząc od tematu coś czuję, że przy tym temacie długo tych 5 gwiazdek nie będzie
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • Restless
12-14-2018, 12:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-14-2018, 12:22 przez Kolejoman.)
Już za samo te urocze ''Auu'' się należy 5 gwiazdek.
Nie chcę się chwalić ale to Ja szczypałem Anye w tyłeczek więc za powstanie tak wspaniałej nutki podziękujcie też mi.
Jeden z najlepszych traków z 2013 roku ale i zarazem chyba ostatni tak superowy od Fajta jako Fajt.
1 użytkownik podziękował Kolejoman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Kolejoman za ten post • Michuxfcb
(12-14-2018, 11:27)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(12-12-2018, 20:54)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Tutaj to 5 gwiazdek, nie może być inaczej jak dla mnie.
Tak odchodząc od tematu coś czuję, że przy tym temacie długo tych 5 gwiazdek nie będzie
bo ktoś dając 1 gwiazdkę myśli że jest fajny, niestety myli się - nie jest!
1 użytkownik podziękował Restless za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Restless za ten post • Michuxfcb