09-03-2021, 21:52
BLUE BOX - Nasza noc (Realshakerz Hands Up Remix) 2021
BLUE BOX - Nasza noc (Realshakerz Hands Up Remix)
|
09-04-2021, 00:12
BLUE BOX - Nasza noc (2015)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Official Video: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Nutki z nurtu polskiego club/dance powinny być remixowane przez uznane marki takie jak Kriss, Warriorz! a nie taki amatorów.
Nie podoba mi się za bardzo więc one star, nie czekam na to. Oryginał lepszy. (09-04-2021, 19:51)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Taki Amator robi Aranżacje dla znanych zespołów DP które zapewne słuchasz. Orginał tego utworu tez zrobił Aranżacja, Mix, Mastering, Mix Video: Radosław Kozioł - DistHunter (09-04-2021, 19:57)RobBrian napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Ja raczej videoclipy oglądam z DP bo są naprawdę na światowym poziomie w większości przypadków (romantyczne, promujące polskie krajobrazy i walory oraz urodę polskich słowianek) - a muzyka jest tylko dodatkiem do nich. Nutki z DP jako Mp3 to max 1 odsłuch i to nie całość zawsze. Natomiast nie ukrywam że zmieniłem swój stosunek do tej muzy z dość obojętnego czy nawet lekceważącego jeszcze rok temu do uznania że ta muza ma też coś jednak do zaoferowania i może być na dobrym poziomie. I bardziej mi się podoba te nowe DP niż te klasyczne czy ze starej szkoły. Za mało się wgłębiłem w DP by wiedzieć że Realshakerz też odpowiada za produkcje DP. - i nie zamierzam aż tak się wgłębiać. No i przepraszam Realshakera za pomówienie że to amator. Nie podoba mi się tu kick jest za ''miękki'' (z domieszką chyba bounce) jak na hands up, melo też nijakie - to że ma ilość BPM jak hands up nie znaczy że należy to nazwać hands up mix. Taka tam hybryda DP i hands up - nieudana moim zdaniem |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|