08-05-2020, 18:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2020, 18:34 przez Kolejoman.)
Serio Topmodelz takie coś
Jutro i w piątek upliftowcy pokażą jak się gra prawdziwy hands up - zresztą od kilku lat to robią nie tylko w czwartki i piątki ale cały czas 24 h na dobę 7 dni w tygodniu przez 365 dni w roku gdzie kick wali tak że w sąsiednim bloku czy domu szyby chodzą w odróżnieniu od tego pseudohandsupu gdzie kick jak głaskanie pupci u powabnej niewiasty.
Melo i wokal fajny no ale reszta pozostawia wiele do życzenia - oby to tylko niedoskonałości odsłuchu na juno.
(08-05-2020, 18:31)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Serio Topmodelz takie coś
Jutro i w piątek upliftowcy pokażą jak się gra prawdziwy hands up - zresztą od kilku lat to robią nie tylko w czwartki i piątki ale cały czas 24 h na dobę 7 dni w tygodniu przez 365 dni w roku gdzie kick wali tak że w sąsiednim bloku czy domu szyby chodzą w odróżnieniu od tego pseudohandsupu gdzie kick jak głaskanie pupci u powabnej niewiasty.
Melo i wokal fajny no ale reszta pozostawia wiele do życzenia - oby to tylko niedoskonałości odsłuchu na juno.
Cococo? O czym mówisz? Jacy upliftowcy grają handsup, gdzie?
Ten paskudny pitch który jest obecnie bardzo modny to jakieś nieporozumienie.
Jak to się może podobać.!?
Topmodelz zniszczył ten legendarny utwór wszystkim.
Nie widzę pozytywów.
08-10-2020, 16:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-2020, 16:33 przez przemek89b.)
Ja uwielbiam wersje od DJs@Work jak i od Empyre One itd a to to takie sobie ale ten "pitch" podoba mi się bo taki chillout wywołuje nie mniej nie pasuje do tego utworu Jest po prostu tylko "ok" i tyle. Ale handsup to to na moje nie jest, a tylko Dance.
@przemek89b Pulsedriver już od jakiegoś czasu miesza Hands Up z Club Dancem np. Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links przez co te tracki są (przynajmniej dla mnie) słabe
1 użytkownik podziękował Restless za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Restless za ten post • przemek89b