Tak jak często z tekstami Kolejomana się nie zgadzam (i nie zgadzam, to jest w tym przypadku bardzo łagodne określenie), to akurat tutaj jestem w stanie przyznać mu rację. Nie trzeba się na czymś znać, żeby to oceniać - nie trzeba być piekarzem, żeby stwierdzić, że chleb jest niedobry. Inna sprawa, że często robi to w głupi wg mnie sposób, bo oprócz tego, że są to często dość agresywne i obrażające kogoś komentarze, to jeszcze to jego nagłe przeistoczenie w wielkiego fana trance i wychwalanie go w każdym możliwym miejscu jest czasem aż śmieszne.
EOT
Co do samego tracka, to mi akurat nie podszedł do gustu, ale przecież nie każdemu wszystko musi się podobać. Mi z tego releasu podoba się głównie wersja Divena, ale właściwie wszystkie jego kawałki do mnie trafiają. Oprócz tego całkiem spoko jest ta od Maxa.
EOT
Co do samego tracka, to mi akurat nie podszedł do gustu, ale przecież nie każdemu wszystko musi się podobać. Mi z tego releasu podoba się głównie wersja Divena, ale właściwie wszystkie jego kawałki do mnie trafiają. Oprócz tego całkiem spoko jest ta od Maxa.