03-17-2014, 04:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-17-2014, 04:29 przez BarthezJumper.)
Pomyślałem że wrzuce tego mixika tutaj ale nawet nie wiem czy wybrałem dobry dział.
Myśle że każdy powonien sb posłuchać jakie były kiedyś czyli w 2004 roku Energy mixy ( nie to co teraz) . Jak będzie zły dział to niech odpowiednie władze przeniosą tego secika
Miłego słuchania
A i jakość nie zadawala
Dawniej uwielbiałem energy mixy i słuchałem ich na okrągło ale ostatnio od kilku lat już przestałem bo zrobiła się straszna lipa jak zaczęli dawać te komercyjne utwory
no faktycznie, kiedyś to były czasy. Była kiedyś taka strona na której były wszystkie energy mixy i nie tylko te, cała masa przeróżnych innych, no ale teraz już jej niema
(03-21-2014, 21:50)BeatNoiser napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Była kiedyś taka strona na której były wszystkie energy mixy i nie tylko te, cała masa przeróżnych innych, no ale teraz już jej niema
Paweł jest jeszcze jedna strona gdzie można znaleźć wszystkie Energy Mixy
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • BarthezJumper