09-30-2016, 10:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-30-2016, 10:12 przez DeadMan.)
Oby remix Money-G był w jego zajebistym starym sylu. Tutaj odsłuch Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Money-G dla mnie bomba
1 użytkownik podziękował DeadMan za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało DeadMan za ten post • Restless
(09-30-2016, 13:53)brainq napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links czekam tylko na moneya g piekny klasyczny styl ale ten rmx raina wrescie to jest cos na co czekam.
(09-30-2016, 21:19)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dj R.Gee to też chyba faceman i clubface
Miało być DJ R.Gee a nie Rg - mój błąd. Po edycji poprawiłem ale szkoda że w cytowanym zdaniu automatycznie się nie poprawiło. To już 4 edycja z tym wokalem bo był ravers on dope, like thiz! oraz ravestylerz i mia - trip 2 wonderland.