05-24-2017, 15:42
szybcy wsciekli, harry potter, pitbull niebezpieczne kobiety.
Filmy Warte Polecenia
|
Nawet fajny - Logan: Wolverine (2017) To nie bajka w stylu X-men tylko kino akcji - tylko kto wymyślił dubbing do dość brutalnego filmu (mi się zawsze wydawało że dubbing pasuje w filmach familijnych, dla dzieci).
07-13-2017, 20:52
(07-13-2017, 11:22)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Do "Legionu samobójców" dubbing też pasował idealnie Z tym dubbingiem to może chodzi o to, że to filmy na podstawie komiksów (więc dla dzieci/młodzieży teoretycznie, ale praktycznie to już nie)
Jak komuś podoba się Blake Lively bo mnie tak to można obejrzeć ''183 metry strachu'', w stroju kąpielowym można Blake podziwiać.
10-01-2018, 16:24
Podbijam
Ostatnio miałem chwilę więc z pełnym przekonaniem mogę polecić Deadpool 2
11-28-2020, 23:04
Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links PSY: Trylogia Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|