01-27-2019, 21:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-28-2019, 07:35 przez Kolejoman.)
(01-27-2019, 19:45)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mi też się jego produkcje podobają, zarówno te stare jak i nowe ale i tak trance jest lepszy niż hands up
Na pewno trance (który ja wstawiam) ma więcej wspólnego z klasykami hands up (za którymi ponoć większość forumowiczów tęskni) niż pseudo hands up z działu głównego z ostatnich kilku lat.
Moim zdaniem jest naturalne i oczywiste że skoro hands up który się kiedyś uwielbiało się praktycznie skończył to należy się przerzucić na trance o 138-140 BPM (brakuje mi tylko w trance tego hardstylowego breaka czy jak to się tam nazywa np od MaLu Project - no ale trudno nie można mieć wszystkiego).
Dziwi mnie tylko to że to co dla mnie to jest oczywiste i uzasadnione dla innych jakoś nie jest.
1 użytkownik podziękował Kolejoman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Kolejoman za ten post • Michuxfcb
(01-27-2019, 21:23)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(01-27-2019, 19:45)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mi też się jego produkcje podobają, zarówno te stare jak i nowe ale i tak trance jest lepszy niż hands up
Na pewno trance (który ja wstawiam) ma więcej wspólnego z klasykami hands up (za którymi ponoć większość forumowiczów tęskni) niż pseudo hands up z działu głównego z ostatnich kilku lat.
Moim zdaniem jest naturalne i oczywiste że skoro hands up który się kiedyś uwielbiało się praktycznie skończył to należy się przerzucić na trance o 138-140 BPM (brakuje mi tylko w trance tego hardstylowego breaka czy jak to się tam nazywa np od MaLu Project - no ale trudno nie można mieć wszystkiego).
Dziwi mnie tylko to że to co dla mnie to jest oczywiste i uzasadnione dla innych jakoś nie jest.
To mamy wszyscy teraz trance'u słuchać bo Ty uważasz, że jest najlepszy? Mnie już nie kręcą kolejne utwory z tego gatunku (ani stare, ani nowe) i co teraz?
2 użytkowników podziękowało Andy J za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Andy J za ten post • Michuxfcb, przemek89b
(01-28-2019, 20:55)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
(01-27-2019, 21:23)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
To mamy wszyscy teraz trance'u słuchać bo Ty uważasz, że jest najlepszy? Mnie już nie kręcą kolejne utwory z tego gatunku (ani stare, ani nowe) i co teraz?
A róbta co chceta.
To @Restless napisał że trance jest lepszy niż hands up (chyba ironicznie) a nie ja więc te pytanie nie do mnie chyba.
1 użytkownik podziękował Kolejoman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Kolejoman za ten post • Michuxfcb
(01-27-2019, 10:36)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Co do muzy kiedyś też lubiłem tą piosenkę ale teraz po 17 latach takie disco polo zwłaszcza w porównaniu do tranców.
Pamiętam jak w Polsacie był reality show o nazwie ''Bar'' w jednym z odcinków (a może to był finałowy) chyba nagrywany we Wrocławiu Mel wykonała tą piosenkę na scenie którą był ring bokserki - to było boskie wtedy ale to było wtedy, dziś po kilkunastu latach mam zdeczko inny stosunek do tej nuty.
W trance takich żenujących okładek raczej nie ma (bynajmniej ja się nie spotkałem) - oto kolejny dowód na wyższość trance nad hands up.
1 użytkownik podziękował Restless za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Restless za ten post • Michuxfcb