02-07-2012, 15:48
(02-07-2012, 09:37)Kamil napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Cieszę się że się podoba A co to info, to tak z pamięci sobie spisałem w notatniku żeby się potem nie mylić, albo o czymś nie zapomnieć Choć i tak były drobne wpadki
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Vocal: Vocal Kludu jak najbardziej na duży plus, widzę że całe info, o wykonawcy jest (przygotowani na +)
(02-07-2012, 09:37)Kamil napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>No może rzeczywiście mogła być ta jakość wyższa, ale się bałem że nie zdążę z uploadem
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ps.: co tych osobników wyżej w sprawie jakości, to się trochę zgodzę że sety powinien być w minimum 160 a 192 kbps, ale też dobrze jest przy 112 czy chociaż nawet 128 kbps, najważniejsze że jest mix, i tu się ocenia wykonanie, a nie jaka jakość seta, to tyle ode mnie, czekam na kolejnego HM
Więc jest jak jest
(02-07-2012, 15:12)Dj MiKiE_B napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Thanks dude
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links that's a nice one mix
congratulations^^