08-25-2018, 23:45
(08-24-2018, 23:38)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links o boze ale wspomnienia pamietam jak jezdziłem na wakacji do Babci i Dziadka i Wujek miał takie zagłady na płytce od kolegi jak to wychodziło oj sluchalo sie sluchało to były piekne czasy
mielismy to nawet na dzwonek ustawione kiedys
Mówie tutaj o tym Jet Set - In The Name Of Love (C7 Extended Mix) ta wersja mi jest bardziej znana
(08-25-2018, 23:23)przemek89b napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links @BarthezJumper A ja pamiętam jak takie hands upy leciały w radiu sunshine live i że łapałem kiedyś fale i nagrywało się na kasety W tamtych czasach to "komputerów", "internetów" i "komórek" i "kablówek" nie miałem jeszcze i to był dla mnie rarytas Potem dopiero mieliśmy w domu kablówkę i o dziwo to radio było gwarantem w pakiecie jeśli chodzi o stacje radiowe i jaka to była radość. A dopiero od 2007go pierwszy komputer i net i kopalnia utworów w wysokiej jakości względem kaset
Jak rządził ten utwór to przyjeżdżałem na przepustki z wojska. Się działo w 2006 Mówię oczywiście o wersji od C7, bo tej nigdy nie słyszałem