04-04-2022, 15:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2022, 23:13 przez przemek89b.)
Dla mnie jest to petarda w klasycznym stylu. W ogóle mi to ani trochę nie przeszkadza, że jest po Polsku a pasuje. Po prostu polsku hands up i nie wiem dlaczego co poniektórzy mają w tym problem. Bo ja z tego "problemu" wieki temu wyrosłem... A Warriorz! swoimi produkcjami tylko mnie przy tym utwierdził, że przy polskim wokalu da się zrobić porządny klasyczny hands up Produkcja 10-/10 a jeśli chodzi o melo, to tutaj jest lepsze niż przy ostatnio wydanym coverze angielskim (In The Middle Of The Night)
PS1. Stary styl bije na głowę jakikolwiek dzisiejszy, ale z braku laku i kit dobry jak to mówią. To to mogę powiedzieć o "dzisiejszym" stylu @Kolejoman
PS2. Eksperymentuj ale nie zrób błędu wchodząc do komerchy, bo tego jest pełno i przesyt. A dzięki temu że trzymasz się pasji, to pozytywnie Cię to wyróżnia. Lecz decyzja oczywiście należy do Ciebie. Ale mimo wszystko warto ostrożnie eksperymentować @Max Gee!
PS1. Stary styl bije na głowę jakikolwiek dzisiejszy, ale z braku laku i kit dobry jak to mówią. To to mogę powiedzieć o "dzisiejszym" stylu @Kolejoman
PS2. Eksperymentuj ale nie zrób błędu wchodząc do komerchy, bo tego jest pełno i przesyt. A dzięki temu że trzymasz się pasji, to pozytywnie Cię to wyróżnia. Lecz decyzja oczywiście należy do Ciebie. Ale mimo wszystko warto ostrożnie eksperymentować @Max Gee!