09-16-2016, 00:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-16-2016, 00:10 przez Lucky.)
ja bym ten ,,EMOTIONAL,, skonkretyzował ..... Istnieje wiele emocji .........
użyłbym te dwie emocje - radość(wesołość) a smutek (ciemno) Remix wybranego utworu - do wyboru byłby jakis wesoły i smutny track , z wesołego zrobic smutny , ze smutnego zrobic wesoły lub jakis Autorski track z tych dwóch emocji
oceniane by bylo : spełnienie emocje , rzeczy techniczne itd
1 użytkownik podziękował Lucky za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Lucky za ten post • Nexoss
(09-16-2016, 00:04)Lucky napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ja bym ten ,,EMOTIONAL,, skonkretyzował ..... Istnieje wiele emocji .........
użyłbym te dwie emocje - radość(wesołość) a smutek (ciemno) Remix wybranego utworu - do wyboru byłby jakis wesoły i smutny track , z wesołego zrobic smutny , ze smutnego zrobic wesoły lub jakis Autorski track z tych dwóch emocji
Jak dla mnie lepiej by było aby w tej edycji pojawiły się autorskie utwory więc wizja odnośnie trzeciej opcji byłaby jak dla mnie lepsza
09-16-2016, 19:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-16-2016, 20:08 przez Eleman.)
NIE KU*WA nie ja nie rozumiem, po co w ogóle w tych pojedynkach ten podział, te ograniczanie wizji, kreatywności i ku*wa takie bezsensowne...
Dlaczego tylko autorski, a jak remix to tylko wybranych utworów na jakichś specjalnych zasadach?
A może ktoś ma zajebisty pomysł na jakiś fajny, zachowany w tym specyficznym, artystycznym klimacie remix czegoś innego?? Nie pomyślał nikt o tym?
Miał być emocjonał i tyle. Jedynym warunkiem powinno być to, by utwór spełniał wszelkie zalecenia gatunkowe i stylistyczne, a poza tym - niech obowiązuje pełna swoboda w wyrażeniu swojej artystycznej wizji utworu, który wywołuje silne emocje (tak właśnie definiuję słowo "emocjonał"). Kto chce, ten niech zrobi kompozycję autorską, a ten kto woli remiks czegokolwiek, niechaj wykona remiks czegokolwiek, wszystko jedno, grunt, by utwór miał "to coś"
PS: Rozumiałbym jeszcze jakieś specjalne warunki dotyczące rodzaju tych emocji, że tylko kompozycje wesołe, smutne itd.
Ewentualnie, możnaby po prostu zrobić listę kilku wybranych stanów emocjonalnych, bądź też stylów, klimatów w jakich miałoby to być. Zobowiązało by się wszystkich uczestników, aby Ci, wysyłając track'a, od razu w tej samej wiadomości sprecyzowali, jakie odczucia mieli zamiar wywołać u słuchacza. Wtedy przy tytule każdego utworu dopisałoby się także jego kategorię np. melancholia, euforia itp. - łatwiej będzie oceniać
Co o tym myślicie? Według mnie to lepsza propozycja, niż ta od najlepszego grafika na świecie (Sorry 99ers, Ty jesteś tylko najlepszy w Polsce )
(09-16-2016, 19:38)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ,, PS: Rozumiałbym jeszcze jakieś specjalne warunki dotyczące rodzaju tych emocji, że tylko kompozycje wesołe, smutne itd.
Ewentualnie, możnaby po prostu zrobić listę kilku wybranych stanów emocjonalnych, bądź też stylów, klimatów w jakich miałoby to być. Zobowiązało by się wszystkich uczestników, aby Ci, wysyłając track'a, od razu w tej samej wiadomości sprecyzowali, jakie odczucia mieli zamiar wywołać u słuchacza. ,,
To właśnie miałem na myśli - czyli to samo napisałem w tym poście
Cytat:użyłbym te dwie emocje - radość(wesołość) a smutek (ciemno) Remix wybranego utworu - do wyboru byłby jakis wesoły i smutny track , z wesołego zrobic smutny , ze smutnego zrobic wesoły lub jakis Autorski track z tych dwóch emocji
To był przykład jak mogłoby to wyglądać
nic nie powiedziałem na temat ograniczania wizji i kreatywności .......
09-17-2016, 13:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-17-2016, 13:21 przez Eleman.)
(09-16-2016, 10:41)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(09-16-2016, 00:04)Lucky napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ja bym ten ,,EMOTIONAL,, skonkretyzował ..... Istnieje wiele emocji .........
Jak dla mnie lepiej by było aby w tej edycji pojawiły się autorskie utwory więc wizja odnośnie trzeciej opcji byłaby jak dla mnie lepsza
O tą trzecią opcję mi chodziło, że tylko i wyłącznie autorskie utwory dozwolone. Mam nadzieję, że już wszystko jasne Lucku
09-23-2018, 11:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-23-2018, 11:15 przez BarthezJumper.)
Ja uwazam , ze pojedynek producentów narazie to nie jest dobry pomysł .
Przez to , ze w ostatnim czasie zbyt mało osób odwiedza forum i nie było by za duzo chetnych
Takie moje zdanie ale mozliwe , ze moze byc inaczej nigdy nie wiadomo
Gdyby juz miał byc taki pojedynek producentów to mozna by było udostepnic ogloszenie na grupie handsupowo i fan page'u na fb handsupowo.pl by trafiła ta informacja do większej grupy odbiorców