01-13-2024, 02:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-13-2024, 02:06 przez technoapell.)
Hej, zdecydowałem spróbować swoich sił
- doświadczenie: Jestem modem na kilku grupach na Eltenie, m.in pewnej zamkniętej, której nazwy nie będę zdradzać dla dobra i zachowania tajności, wybaczcie, jeszcze Clubownia, oraz jestem administratorem dwóch serwerów na teamtalku.
Co do czasu to różnie to u mnie bywa, ale myślę, że z dwie godzinki mogą być.
"Dlaczego Ja?" Aż się ten serial taki przypomniał. Generalnie widzę tu pewne hm hm nieporządki i chętnie bym co nieco uporządkował.
Chcę dobrze dla ludzkości
Jakie działy mnie interesują? Hands Up, Releases, inne gatunki releases, uk hardcore releases.
Administracji pozostawiam decyzję.
- doświadczenie: Jestem modem na kilku grupach na Eltenie, m.in pewnej zamkniętej, której nazwy nie będę zdradzać dla dobra i zachowania tajności, wybaczcie, jeszcze Clubownia, oraz jestem administratorem dwóch serwerów na teamtalku.
Co do czasu to różnie to u mnie bywa, ale myślę, że z dwie godzinki mogą być.
"Dlaczego Ja?" Aż się ten serial taki przypomniał. Generalnie widzę tu pewne hm hm nieporządki i chętnie bym co nieco uporządkował.
Chcę dobrze dla ludzkości
Jakie działy mnie interesują? Hands Up, Releases, inne gatunki releases, uk hardcore releases.
Administracji pozostawiam decyzję.
Notatka od .DragoN., 01-17-2024 02:01: a mogę wiedzieć czemu skopiowałeś post od DJ Graco? |