12-13-2012, 17:05
No to skoro Ci się nudzi zapraszam do pojedynku. Wybór wokalu\rp należy do Ciebie. Czas realizacji miesiąc od ustalenia remix pack'a
Wyzwanie Dj Kludu
|
12-13-2012, 17:05
No to skoro Ci się nudzi zapraszam do pojedynku. Wybór wokalu\rp należy do Ciebie. Czas realizacji miesiąc od ustalenia remix pack'a
12-13-2012, 17:16
Nie nudzi mi się i to właśnie będzie jeden z moich powodów aby odrzucić Twoją kuszącą propozycję
Po pierwsze - miesiąc, za krótko Nie mam na tyle czasu aby dzień w dzień móc siedzieć i coś zrobić Zresztą mam inne ważniejsze projekty do dokończenia/zrobienia w wolnym czasie Po drugie - nie mam zamiaru z Tobą walczyć, bo tutaj i tak większość poprze Ciebie - choćbym nawet zamiast swojego kawałka dał remix Hard3eat'a A teraz idź się pochwal znajomym, że mnie wyzwałeś a ja odrzuciłem bo się Ciebie "bałem" I tak jak powiedziałem, nie mam zamiaru marnować na Ciebie żadnej kolejnej minuty mojego zajebistego życia, to po trzecie 3maj się i zjedz jakieś tabletki na uspokojenie
12-13-2012, 17:25
No to mi przykro. "Ważne projekty"? Dla Ciebie ważne projekty to jakieś bootlegi czy też inne projekty dla DJ'a Juzia?
Nawet jeśli by poparli mnie to tylko jeśli bym na to zasłużył a Ty poddałeś się bez walki a przypominam że w innym temacie krytykowałeś mnie Ja wiem że Twoje życie to szkoła i trzeba dzień w dzień myśleć co tu zrobić żeby nie dostać wpierdol takze szkoda każdej minuty Na tym poście zakańczam całą dyskusje z Tobą. A jeśli nie usuniesz tej sygny znajdziesz się razem ze mną w sądzie
12-13-2012, 17:35
Co to możesz o mnie wiedzieć
A choćby nawet to wole robić dla DJ'a Juzia niż "walczyć" z Tobą Szkoła ? Szkoła, szkołą - nią się nie martwię Są rzeczy ważniejsze od szkoły, np. praca Ale Ty tego nie zrozumiesz chyba Wpierdol ? Jeżeli Ciebie biją to nie mój problem, mnie jakoś nikt nigdy nie pobił, a już nie jeden próbował ;P Dziwne, czyż nie ? Sygne usunę, chociaż i tak nie masz mnie za co do sądu zaprosić I wiem co mówię, jestem w klasie wojskowej i troche znajomości z prawem już mam Ja mam nadzieję, że więcej nie będę musiał już czytać Twoich bredni
12-13-2012, 17:51
A może jednak zmienicie tą formę wymiany zdań na jakiś komunikator itp. ?
Czy mało jeszcze wam ostrzeżeń ?
Jaaaak dzieci... JAAAAK dzieci xD Adults Only
Swoją drogą, większym wyzwaniem byłaby kooperacja was obu;>
01-04-2013, 12:02
Nie no ludzie, dajcie spokój po cholere sie klocic i to przez internet jeszcze? Jak już to się spotkajcie w realu dajcie sobie po przysłowiowej "mordzie" a później na piwo xd, a nie sądami będziecie się straszyć, pełen luz. XD
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|