No Eleman ładnie wytłumaczył Tak to wygląda. Może gdybym sampel po samplu to robił efekt byłby zbliżony do oryginału. No Andy dał mi kawałek w fatalnej jakości, za dużo informacji ze stereofonii zostały usunięte i kawałek jest zbyt spłukany, na dodatek amplituda przekroczyła granicę obcinania, musiałem go z decybel z ciszyć, na koniec ten cały chaos. Trochę żem zmienił dynamikę żeby oddzielić clapsy i drumy od reszty. Bo brzmi jakby się te dźwięki do słoika na siłę wsadziło i od tej ciasnoty złączyło się w jeden hałas. Niestety nadal brzmi słabo jak brzmiał (ale kawałek dobry). Jedynie pasmo poszerzone (przyznam niezbyt dokładnie) i lekko zmieniona dynamika. Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dodam że gorszej jakości od tego nie robiłem, ale co nie robi miłość do nieosiągalnego w lepszej jakości tracka Trzeba czekać aż ktoś udostępni choćby w 128 kb/s
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dodam że gorszej jakości od tego nie robiłem, ale co nie robi miłość do nieosiągalnego w lepszej jakości tracka Trzeba czekać aż ktoś udostępni choćby w 128 kb/s