07-19-2013, 15:44
(07-18-2013, 18:55)Ramiz napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Skąd miałem wiedzieć
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ale to co napisałeś , nic nie ma związanego z tym co się dzieje. Ponieważ 1. Używam cały czas.
(07-18-2013, 18:55)Ramiz napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Mi to wygląda na wirusa. Czy jak robiłeś formata to zaraz pierwsze minuty czystego systemu już miałeś taki problem? Czy dopiero jak instalowałeś sterowniki/antywirusa? A po za tym nic się nie stanie jak przeskanujesz tym programem ;P
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links 2. Przecież to Do wirusów, a ja nie mam wirusa , bo przecież gdy bym miał to razem z Windowsem by mi się instalował (org. Płytka) Bo to od samego początku się tak dzieje.
(07-18-2013, 18:55)Ramiz napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Pytam bo nieraz mi się przytrafiało że znajomi mieli zainstalowanego Eseta Nod32 i zawsze przy uruchomieniu komputera antywirus wykonywał aktualizacje(bazy wirusów i ThreatSense )+całkowite skanowanie i komputery średniej mocy lagowało.
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links 4. Nie mam nic takiego co by mi zżerało dożo Cpu , a jeśli nawet to nie jest związane z tą chmurką
W sumie mógłbyś wrzucić logi z Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links .