(07-11-2016, 20:28)Kulisa napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links szczerze? już oryginał lepiej brzmi niż ten syf Podkręcanie gaina w głównym motywie pokazało że Basslouder to debil bez wyobrażni... jego to powinni zabić za takie coś..
07-12-2016, 17:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2016, 17:19 przez Eleman.)
(07-12-2016, 16:40)Diven napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Technicznie 100 lat za murzynami. Lepszy mix robię z jedną działającą słuchawką
Ja wiem??? Dla mnie stosuje on wiele prostych, ale za to oryginalnych i kreatywnych rozwiązań, i hmm, myślę, że wiele byś się nasiedział, zanim być te rozwiązania odtworzył, i mówię to ze świadomością tego, że jesteś dobrym homeproducentem, zarówno w kwestiach artystycznych, jak i technicznych.
I wgl twierdzę, że pewne niuanse jak np. brak porządnego subasu na ofbicie to może być nawet zamierzony efekt artystyczny, posłuchaj sobie starych Megastylez, np. "Jump With Me"...niby też kick z basem robią ujnie, i ogólnie nie ma w tym jakiegoś wielkiego powera, a jednak robi robotę (inna sprawa, że to nie bierze udziału w wojnie głośności, w przeciwieństwie do Ciebie Michałku, ścisz te maksimizery o pół dB, a twoje tracki zabrzmią lepiej )
1 użytkownik podziękował Eleman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Eleman za ten post • Michuxfcb
07-12-2016, 17:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2016, 17:32 przez keron4.)
Zgadzam sie z elemanem to poprostu taka koncepcja utworu nie zawsze musi bass napierdalać widocznie taki miał cel no i
z tym Subbasem to nawet mu napisałem na fejsie ze go faktycznie troszkę mało ale jak sie pobawisz troszke to idzie coś z tym zrobić tak wiec nie jest źle .
Jak dla mnie to najlepszy remix tego utworu.
I Nie zgadzam Się Co do tej krytycznej Opinii Na temat Techniki Bassloudera
1 użytkownik podziękował keron4 za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało keron4 za ten post • Michuxfcb
Panowie po prostu taki jego styl i koniec A co do tego remixu to aż nie tak żałośnie wyszedł ja tam zabiorę jeden remix w te czy wewte nie robi różnicy
2 użytkowników podziękowało D@n PE za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało D@n PE za ten post • Eleman, Michuxfcb
ZAjebisty Bootleg
gdy tylo uslysze ten kick i bass w połączeniu to mam ciary niby jebie na jednym kopycie ale kazdy jego track to Kosiornia narazie jeden z najlepszych prducentów Hu