Purple Disco Machine & Sophie And The Giants - Hypnotized (2020)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Official Video: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
01-12-2021, 19:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2021, 19:17 przez Kolejoman.)
Dla mnie świetna nuta wszystko to co lubię tylko krótkie. Nie rozumiem tego, tej minimilizacji (tutaj czas) skoro w innych sferach życia ludzie idą w zupełnie w drugą stronę (biust XXL, siedzenia u kobiet jak szafa 4drzwiowa (patrz Nicki M) a u facetów wiadomo czego rozmiar XXL)).
Przed premierą tej wersji nie znałem oryginału ale teraz znam - dla mnie oryginał nic nie znaczy więc ta wersja jak najbardziej dla mnie pobiła pierwowzór.
1 użytkownik podziękował Kolejoman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Kolejoman za ten post • Michuxfcb
01-14-2021, 00:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-14-2021, 00:50 przez DJ Graco.)
Może być
Chodzi wam o ten oryginał?
1 użytkownik podziękował DJ Graco za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało DJ Graco za ten post • Michuxfcb
(01-14-2021, 00:47)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Chodzi wam o ten oryginał?
W moim przypadku tak
1 użytkownik podziękował Simek za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Simek za ten post • Michuxfcb