(10-03-2019, 13:31)brainq napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dasz rade na inny serwer bo eset blokuje ze jest tam kon trojanski i to na kazdej stronie zippy
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
1 użytkownik podziękował Restless za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Restless za ten post • Michuxfcb
10-03-2019, 22:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2019, 22:09 przez Kolejoman.)
Adolf dowiaduje się o katastrofalnie żenującym poziomie hands up kiedyś eksportowego produktu niemieckiego przemysłu muzycznego, widocznie czarę goryczy musiała przelać ta kiepska nuta w porównaniu do remixu E1.
Do remixu E1 nawet nie ma podejścia.
1 użytkownik podziękował Kolejoman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Kolejoman za ten post • Michuxfcb
(10-03-2019, 22:24)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Zmarnowałem czas pisząc kiedyś komentarz aby było 8 komentarzy by była niespodzianka bonusowa od naczelnika a tu taki klops.
To nie jest ta niespodzianka, zauważyłem że dziś wychodzi to wrzuciłem po prostu
1 użytkownik podziękował .DragoN. za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało .DragoN. za ten post • Michuxfcb
Not sure if its a Ic3m4n or an actual Sem remix, but one thing is certain - This is a really polished Hands Up track in the mixing department. Definitely an outlier!
1 użytkownik podziękował Redneckerz za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Redneckerz za ten post • Michuxfcb