Trzymaj i ode mnie
DJs from Mars vs. Fragma - Insane (DJ Arix Hands Up Remix)
Szukam tych nutek
|
Trzymaj i ode mnie
DJs from Mars vs. Fragma - Insane (DJ Arix Hands Up Remix)
dziękuje wszystkim
deadman wiem że nie wyszła ale może ktos gdzieś... nadzieja umiera ostatnia xd zapomniałem o Allright - racja. A co do Weekend Warriors i Ostkurve to są w słabej jakości. Jesteś pewny, że nie ma tego w lepszej jakości? [spoiler] Poszukuje tych utworów w jakości co najmniej 192 kb/s i extended (chyba ze napiszę inaczej) wytluszczone to te których poszukuje Jeśli nie ma takich wersji to napiszcie, dziekuje. [/spoiler] Jasper Forks - Rivers Flow In You (MG Traxx Bootleg / Money G tribute to The Hitmen Bootleg Mix) mam kilka RIPow i Empyre One Velvet - My Destiny (Flashtune Remix) The Hitmen - Like I Love You (Hardcharger Remix) Jenny Drew Feat. Cc.K - This Is Your Life (Dance Mix) Lobo Ismail - One More Night (Drink & Drive Remix) One Direction - What Makes You Beautiful (Brian T. Bootleg Mix) One Direction - What Makes You Beautiful (Charming Minds Bootleg) mam edit One Direction - What Makes You Beautiful (Sh!t Happens Bootleg) Tune Up! - Feel Fine (Brian Sid Club Mix) Tune Up! - Feel Fine (Brian Sid Feat. Anarki 2010 Remix) / lub Radio Remix ale w 320 Martin Tungevaag - Wicked Wonderland (Dj Splash Bootleg Mix) Martin Tungevaag - Wicked Wonderland ( REMIXES RELEASE ) ALBUM EP DJ Ostkurve vs. Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me) (The Hitmen Remix Extended) mam (Remix) 5:23 7.65 MB Weekend Warriors - Don't Stop Believing (Micky Modelle Remix) mam w słabej jakości
02-02-2015, 12:34
Weekend Warriors - Don't Stop Believing (Micky Modelle Remix) - ta nutka pochodzi prosto z relka w lepszej na necie nie znajdziesz, jeśli chcesz w lepszej jakości to pozostaje ci jedynie kupno w HQ Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links DJ Ostkurve vs. Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me) (The Hitmen Remix Extended) - tego też raczej w lepszej nie znajdziesz chyba że ktos ma kupione i się podzieli
02-02-2015, 13:41
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Tune Up - Feel Fine (Brian Sid Club Mix)
02-02-2015, 16:22
ok deadman. chyba musze się pogodzić :c
TheHandsUp to co dałeś mam już w 128 kb/s ale chcę w lepszej
[spoiler]
Poszukuje tych utworów w jakości co najmniej 192 kb/s i extended (chyba ze napiszę inaczej) wytluszczone to te których poszukuje Jeśli nie ma takich wersji to napiszcie, dziekuje. [/spoiler] Jasper Forks - Rivers Flow In You (MG Traxx Bootleg / Money G tribute to The Hitmen Bootleg Mix) mam kilka RIPow i Empyre One Velvet - My Destiny (Flashtune Remix) The Hitmen - Like I Love You (Hardcharger Remix) Jenny Drew Feat. Cc.K - This Is Your Life (Dance Mix) Lobo Ismail - One More Night (Drink & Drive Remix) One Direction - What Makes You Beautiful (Brian T. Bootleg Mix) One Direction - What Makes You Beautiful (Charming Minds Bootleg) mam edit One Direction - What Makes You Beautiful (Sh!t Happens Bootleg) Tune Up! - Feel Fine (Brian Sid Club Mix) Tune Up! - Feel Fine (Brian Sid Feat. Anarki 2010 Remix) / lub Radio Remix ale w 320 Martin Tungevaag - Wicked Wonderland (Dj Splash Bootleg Mix) Martin Tungevaag - Wicked Wonderland ( REMIXES RELEASE ) ALBUM EP DJ Ostkurve vs. Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me) (The Hitmen Remix Extended) mam (Remix) 5:23 7.65 MB Bitch Boyz Feat. Jolie - Az Erzes (Cc. K Remix)
Powracam z upkami do twojego tematu 3 nutki w HQ
Bitch Boyz - Az Rz S (Cc.K Remix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links One Direction - What Makes You Beautiful (Sh!t Happens Bootleg) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ostkurve Vs. Sws - Shut Up (And Sleep With Me) [The Hitmen Remix] - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|