10-31-2016, 21:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-31-2016, 21:51 przez Eleman.)
(10-31-2016, 18:53)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Nie chciałem tego pisać w pytaniach
Mam dylemat.
W co jest lepiej zainwestować...
Lepiej kupić telefon i aparat czy zainwestować w telefon w bardzo dobrym wbudowanym aparatem?
Ale... ?!
Przecież nikt się nie domyśli do czego Ci ten sprzęt potrzebny, a od tego wszystko zależy.
Pytasz dlaczego?
Widzisz, do strzelania samojebek w kiblu wystarczy komórka, jeśli jednak zamierzasz otwierać zakład fotograficzny, to lepiej zainwestować w porządny aparat.
Masz rację. Nie określiłem się.
Samo**ki nie. Wystarczy, że widzę czasem się w lustrze
Żeby otworzyć zakład też nie
Chodzi mi mniej więcej o to, że jakby mi się zebrało na jakiś wyjazd żeby robić foty, które jakoś będą wyglądały - odpowiedniej jakości
Gdyby nie to to raczej bym zlał temat i wziął coś co ma tylko 16GB wewnętrznej bez patrzenia na resztę
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • Eleman
Jeżeli Cię stać kupuj aparat. Nawet jeśli będziesz go używał tylko raz w roku
Ja prywatnie dla siebie kupił bym telefon z aparatem
Problem z tym, ze jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
Swoją drogą trudne pytanie zadałeś. To tak jak by zapytać co lepsze:
Tylko to:
Czy może to:
+ to:
2 użytkowników podziękowało Andy J za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Andy J za ten post • Eleman, Nexoss