To ja ciekaw jestem gdzie był edit wydany. Extended na tej składance, ale edit?
Ja np też mam problem z znalezieniem, skoro ten wątek to nie będę tworzyć nowego
Lutricia MCNeal - Fly Away (Eiffel 65 Radio Mix& Extended Mix) w dobrej jakości
(08-15-2020, 22:41)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links To ja ciekaw jestem gdzie był edit wydany. Extended na tej składance, ale edit?
Ja np też mam problem z znalezieniem, skoro ten wątek to nie będę tworzyć nowego
Właśnie na tej składance był chyba edit, a wersji extended chyba nie było
A co E65 to tylko w 128 znalazłem. W dodatku ten radio edit jest poprostu wycięty z wyciszeniem z wersji extended.
08-16-2020, 15:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-16-2020, 15:43 przez DJ Graco.)
(08-16-2020, 14:19)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(08-15-2020, 22:41)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links To ja ciekaw jestem gdzie był edit wydany. Extended na tej składance, ale edit?
Właśnie na tej składance był chyba edit, a wersji extended chyba nie było
A co E65 to tylko w 128 znalazłem. W dodatku ten radio edit jest poprostu wycięty z wyciszeniem z wersji extended.
Andy J, co do radia Mix, to ja słyszałem inną wersję, to faktycznie wyciszony extended, a ja słyszałem taką, gdzie vocal normalnie na początku wskakiwał, był to na 100% oficjalny Radio Mix
Ja tych wersji poszukuję od 2016 bodajże hehehe.
Edit, jest to na youtubach, ale w słabej jakości na ucho.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(08-16-2020, 20:45)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links No, zawsze to coś, dzięki!