11-03-2017, 23:26
(11-03-2017, 10:09)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ta nuta to nie wiem skąd jest bo na relku jej nie było i na żadnej oficjalnej składance (nie znalazłem żadnej informacji na ten temat)
Po pierwsze: Z tej składanki: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links , ale jest błąd w podpisie, tam jest Axel Konrad, a nie Axel Coon
Po drugie: Nie brzmi to wcale jak Axel Coon (nie jego styl), tylko jak SAD (Marc van Damme i Dan Winter), co nawet ma sens, bo z tego co widzę tu Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links to ci dwaj ghostuja w projekcie Zane & Foster (Written-By, Producer – Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links *, Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links *, Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links *). Mam nadzieję, ze udzieliłem wyczerpującej informacji
Po trzecie: muszę wywalić ten temat do kosza niestety, bo to cut