Or make mix with 10 track , Time: 5 minutes , extreme battle dj , some this : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
2 użytkowników podziękowało Lucky za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper, DJ Kludu
to może zrobić ankiete między battle a zwykłym tematen top 10. Jeśli nie macie nic przeciwko to ja to mogę zrobić ale po Pierwszej Miłości bo teraz zmykam
Po co robić ankiete? xD Temat z Top10 możesz po prostu w HydeParku zrobić i reszta tam też się udzieli, po co na to zgoda modów/adminów
A co do battle, może ktoś z adminów sie udzieli i zobaczymy, może coś ogarniemy, bo ja bym wziął udział, np. 30 minutowe sety, a w serii finałowej 60minutowe, tak jak kiedyś
1 użytkownik podziękował DJ Kludu za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało DJ Kludu za ten post • BarthezJumper
już temat zakładam i postanowiłem żeby będzie 20 nie 10 bo to naprawde trudny wybór. Oczywiście przypominam że to ma związek z waszymi najlepszymi zagładkami