DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - .DragoN. - 03-07-2013
DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) | ((Official Video HD))
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - DJ Kludu - 03-07-2013
2:02... zakochałem się ♥,♥
Dobry kawałek i teledysk
Gollum yo Gollum Amen.
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - adamisaacddr - 03-07-2013
i cant wait for the remixes perfect music video ahh!!!
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - PhobiaShaker - 03-08-2013
Gollum to mega pozytywny człowiek i fajnie się z nim pije
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - Jumproxx - 03-08-2013
(03-08-2013, 01:30) PhobiaShaker napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Gollum to mega pozytywny człowiek i fajnie się z nim pije
Zabierzcie mnie kiedys na najebke z tymi "wielkimi" producentami Bo zanim ja dotre do ich poziomu, to oni beda juz emerytami xD
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - TheHandsUp - 04-02-2013
Klip w deche
Tylko nie wiem czemu pokazują akurat G4bby-ego a Golluma tylko na chwilke.
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - Krzychowsky - 05-08-2013
(03-08-2013, 03:34) Jumproxx napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links (03-08-2013, 01:30) PhobiaShaker napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Gollum to mega pozytywny człowiek i fajnie się z nim pije
Zabierzcie mnie kiedys na najebke z tymi "wielkimi" producentami Bo zanim ja dotre do ich poziomu, to oni beda juz emerytami xD
hahaha też bym się pisał na takie melo z nimi
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - Jumproxx - 05-09-2013
Zbieramy ekipe i wbijamy do Niemiec
RE: DJ Gollum feat. DJ Cap - HandzUp isn´t dead (8 Years Technobase Hymn) Official Video - Krzychowsky - 05-09-2013
Ooo stary pisałbym się na 100%