(11-30-2014, 14:39)Paolo napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links tym sie kształtowało swój gust!
(11-30-2014, 16:08)sledzik1305 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Co tu dużo mówić, Axel Konrad dał radę z produkcją i nie ukrywam, że kiedyś ten utwór bardzo mi się podobał.
(11-30-2014, 16:15)Andrzej85 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Tą wersję zrobił Dj Novus z Groove Coverage, a tak wgl to powinno być to dopisane w tytule.
(11-30-2014, 16:21)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ja to mam na kompie i mam podpisane Groove Coverage Extended Version To wkońcu jak jest Poprawnie
(11-30-2014, 19:56)Andrzej85 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Axel Konrad odpowiada też za projekt Baracuda, a Ole Wierk to Dj Volume/Dj Valium. Można się pogubić w tych kolaboracjach