Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości (/Thread-Brakuj%C4%85ce-nutki-lub-brakuj%C4%85ce-w-lepszej-jako%C5%9Bci) |
RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-17-2018 Kompulsor - Your Girl (Club Mix) 192kbps Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Pumperz - Rhythm Take Control (Cascada Radio Mix) - 320 raczej nie do znalezienia RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-17-2018 @Restless Trudno i dzięki za to co jest RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - BarthezJumper - 05-17-2018 Dzieki za ten zajebisty remix D-JMC feat. Maria Liucci - The Reason (Cyber-x European Remix) nigdy nie slyszałem tego traczka A co do Renegade Masterz dobrze mi sie wydaje , ze slysze tu Axela Konrada ? jakby Groove Coverage RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-17-2018 @BarthezJumper No bo Renegade Masterz to jest projekt Axela Konrada tj tak jak i Age Pee i Liz Meyer Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Bo wersja Club Mix też brzmi ala Groove Coverage RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - BarthezJumper - 05-17-2018 O pozostałych wiem tylko o tym nie widziałem znowu jakas nowinke z HU poznałem RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-17-2018 @BarthezJumper Ja też wcześniej nie znałem tego D-JMC ale "wyniuchałem" na discogs, potem odsłuchałem A Restless załatwił w 320 RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-17-2018 2 Unlimited - No Limit 2.3 (Master Blaster Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links 2 Unlimited - No Limit 2.3 (Original Extended Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Anjali - Im Nin Alu (Master Blaster Clubmix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links DIGITAL ROCKERS - I believe (MASTER BLASTER REMIX) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Kolejoman - 05-17-2018 Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links mam nadzieję że to zadowoli widmo niby na poziomie 20kHz Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-17-2018 @Kolejoman Ooo dzięki Pewnie, że zadowoli tymbardziej że lepiej tak niż wcale |