Najlepszy utwór "Hardcore" - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Producenta (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Producenta) +--- Dział: Pojedynki Producentów (https://handsupowo.pl/Forum-Pojedynki-Producent%C3%B3w) +--- Wątek: Najlepszy utwór "Hardcore" (/Thread-Najlepszy-utw%C3%B3r-Hardcore) |
RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - Skrzynek - 04-01-2014 nie ma co sie oszuliwac, Norex pokazal klase i zdecydowanie wygral. wszystko brzmi porzadnie, ma rece i nogi, bardzo dobrze technicznie Chodz dodam ze Kopniak W Dupe hmmm... jakby to powiedziec potencial w tym utworze byl prze ogromny. Pomysl byl swietny, utworek gdyby byl poprawny technicznie zmiotlby reszte RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - BarthezJumper - 04-01-2014 (04-01-2014, 19:21)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Eleman Bartłomiej nie Bartosz RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - Eleman - 04-01-2014 (04-01-2014, 20:31)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Okej, ciągle mi się myli, bo właśnie miałem napisać Bartłomiej, ale "przypomniało mi się" że ty Bartosz jednak jesteś Bo miałem znajomego, do którego mówili Bartłomiej, a on się oburzał, bo on właśnie Bartosz, sorka... RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - Nexoss - 04-01-2014 Dobra Nie jestem specjalistą od szczegółów o czym wiedzą wszyscy Ja oceniam nuty względem ogólnego odczucia Na początku gratuluje tym Panom, którzy swoje kawałki oddali 99ers Nawet ciekawie Fajnie się słucha Jednak na końcu miałem wrażenie jakby coś było podobnego z tym co było na początku Arix Początek trochę mi nie pasuje NIe wiem w sumie dlaczego Zbyt namieszane może trochę Potem się nawet kawałek fajnie rozwinął Ogólnie nawet niezły traczek Kick Azz Od samego początku ostro poszedłeś z nutą Bardzo ciekawa kompozycja Jakbyś się tutaj odnalazł Mocne Podoba mi się Tak przy okazji wziąłem Twoją nutę na swój dysk Norex I tu tak samo Od samego początku mocno i konkretnie Świetne uderzenia Bardzo mi się podoba Przyjemny HC klimacik Dobrze się zgrało I Twój kawałek również biorę na dysk Eleman Ciekawy początek Trochę ciekawych brzmień i że tak to nazwę "układów" się pojawiło Bass jakby lekko za słaby miejscami Ogólnie kawałek całkiem niezły No więc tak 1. Norex -> mój głos na Ciebie 2. Kick Azz 3. Eleman 4. 99ers 5. Arix Jeszcze raz dziękuję za poświęcenie swojego czasu w stworzenie tych nutek i za wzięcie udziału w tym konkursie RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - keron4 - 04-01-2014 Tych co nie oddali to na różowo polakierować (Farba się znajdzie ) 99ers: strasznie nie podoba mi się barwa leadu pokombinuj coś z tym (zepsuj coś ) i te vocale mnie drażnią z deczkę ale to kwestia gustu nad kigzem i basem musisz popracować (bass go zjada ) jednak z tracka na track jest postęp i go widać Dj Arix: Where is fkn kigz ? Melo mnie nie porywa coś z izotopem zapewne przekombinowałeś bo wszystko stłumione jakieś takie ale build panie klasa Krzychu: Widać ze jest w tobie melodyjność wogóle te voice mi się podobają myślę że jak odnajdziesz swój styl to będą z ciebie producenty i to konkretne ale za to 2 melo to po łubie Eleman: jest dla mnie zaskoczeniem pozytywnym Strasznie podoba mi się melo i motyw big roomowy tez fajnie ci wyszedł czuć twoja robotę w tym wałku naprawdę jak się ogarniesz to nawet na "Niebieskiego" możesz startować @Eleman (Naucz się słuchać innych i doceń ich rady) Przyjmij krytykę na klatę i nie wybraniaj się bo nie staniesz się przez to lepszy Tyle ode mnie Głos Leci Na Elemana "Dla mnie odkrycie sezonu" RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - BarthezJumper - 04-01-2014 potwierdzam z tym odkryciem sezonu RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - Eleman - 04-01-2014 (04-01-2014, 21:16)keron4 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Hhaha odkrycie sezonu Hmm dzięki keron za rady, racje w sumie masz, chodź w najbliższym czasie wątpie w siebie "niebieskiego" RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - TheHandsUp - 04-02-2014 Moim zdaniem najlepszy w temacie UK Hardcore jest NENO ale nie ma żadnej jego perełki niestety Także w takim wypadku głos leci na Kick Azza RE: Najlepszy utwór "Hardcore" - Nesther - 04-02-2014 Najlepiej dla mnie wypadł Kick Azz, głos leci na Niego ^^ |