Handsupowo Hit Mix vol.1 - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Download'u (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Download-u) +--- Dział: Handsupowo Hit Mix's (https://handsupowo.pl/Forum-Handsupowo-Hit-Mix-s) +--- Wątek: Handsupowo Hit Mix vol.1 (/Thread-Handsupowo-Hit-Mix-vol-1) |
RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - Kamil - 02-07-2012 przesłucham i wracam z editem Edit: To ja powiem tak, Vocal: Vocal Kludu jak najbardziej na duży plus, widzę że całe info, o wykonawcy jest (przygotowani na +) Mixed: strona techniczna bez żadnych zastrzeżeń, dobre wykonanie mixa, wszystko ładnie płynnie leci, oby tak dalej, playka też ciekawie dobrana, nie które traczki bym zamienił na inne, np. za Basslovers United - Basket Case (MR), bym dał Adele i Natalia Kills na Money-G feat. Falco - Jeanny 2011 (E1 OM), ale to tylko moje zdanie Cover: Heh, tu już pisałem z tym ludkiem, że coverik, jest na poziome , ale mogło być lepiej, ps.: co tych osobników wyżej w sprawie jakości, to się trochę zgodzę że sety powinien być w minimum 160 a 192 kbps, ale też dobrze jest przy 112 czy chociaż nawet 128 kbps, najważniejsze że jest mix, i tu się ocenia wykonanie, a nie jaka jakość seta, to tyle ode mnie, czekam na kolejnego HM Pozdro Dla Administracji RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - Dj MiKiE_B - 02-07-2012 that's a nice one mix congratulations^^ RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - DJ Kludu - 02-07-2012 (02-07-2012, 09:37)Kamil napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Cieszę się że się podoba A co to info, to tak z pamięci sobie spisałem w notatniku żeby się potem nie mylić, albo o czymś nie zapomnieć Choć i tak były drobne wpadki (02-07-2012, 09:37)Kamil napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>No może rzeczywiście mogła być ta jakość wyższa, ale się bałem że nie zdążę z uploadem Więc jest jak jest (02-07-2012, 15:12)Dj MiKiE_B napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Thanks dude RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - Cris - 02-07-2012 ja powiem tyle Kludu popracuj nad akcentem, bo masakra... i Jens O to nie Dżens O tylko Jens O (w technobase.fm kilku prowadzących nie moze się mylić co do wymowy) set na plus i winszuje RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - JOKER - 02-08-2012 Bardzo dobry hit mix jak na początek co prawda ta okładka nie porywa no ale...jest okco do vokalu troszke poprawic sie mozna przeciez ale jest równiez dobrze co do trackow zamieniłbym kilka na inne ''nowsze'' Ogolnie hit mix oceniam na mocne 8 powodzonka w tworzeniu kolejnego vol 2 lub proponowałbym zrobic Valentin Mix do kolejnej moge podsunąc trackliste THX wszystkim za promo RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - .DragoN. - 02-08-2012 (02-08-2012, 15:35)Joker napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> ehhhh.... przecież układaliśmy razem ale ty nie wbiłeś do działu i nie dałeś swojej propozycji... leniu!! xD RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - Dj Klims - 02-08-2012 Jak dla mnie super wyszło. Nie ma co się kłócić że jakość jest zła albo vocal w końcu to pierwszy hit mix i przecież "Nie od razu Rzym zbudowano" za każdym kolejnym mixem będzie lepiej Strona techniczna ogólnie bez zastrzeżeń nie ma się za bardzo do czego przyczepić Strona muzyczna tu nie mam żadnych ale to żadnych zastrzeżeń. Wszystkie utwory są mi znane i lubiane więc narzekać nie mogę Całość oceniam 9/10 więc jest bardzo dobrze Mam nadzieje że kolejny hit mix już za nie długo się pojawi Pozdrawiam RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - Jumproxx - 02-10-2012 Spoko skladanka Kolejny krok w promocji forum Nie moge sie juz doczekac kolejnych RE: Handsupowo Hit Mix vol.1 - Zipro - 02-10-2012 Świetna składanka |