Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Producenta (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Producenta) +--- Dział: Pojedynki Producentów (https://handsupowo.pl/Forum-Pojedynki-Producent%C3%B3w) +--- Wątek: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE (/Thread-Pojedynek-Producent%C3%B3w-10-G%C5%81OSOWANIE) |
RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - Arti - 04-26-2016 Nawet jest czego posłuchać, no to dajemy RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - DeadMan - 04-26-2016 Również komentuje dla odsłuchu nexoss u mnie 3 nutki są tylko zablokowane RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - DeadMan - 04-26-2016 Pierwsze 2 i 4 nie są otagowane w [zs][/Zs] dlatego trzeba komentować by odsłuchać RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - Marcin M. - 04-26-2016 Tracki zablokowane ale za to jest alfabetyczny porządek RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - Nexoss - 04-26-2016 (04-26-2016, 09:58)DeadMan napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> 3 tracki nie są otagowane gdyż jest ustawiony limit obrazków na 20 a z tamtymi wychodziło 25... Tak dobrze widzisz... Tagi Zippy są traktowane jako obrazki.. Też się zdziwiłem.. W każdym razie nie idzie tego obejść więc dopóki Smoku nie zmieni limitu znaków ja tu nic nie mogę poradzić... Stąd jest taka a nie inna sytuacja... Niestety... RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - XxxDanielxxX - 04-26-2016 piszę żeby zobaczyć ukryte linki RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - metonator - 04-26-2016 Nexoss napisał(a):Co Wy wszyscy macie to zablokowane?.... pierwsze 2, i 4 link tylko, bo nie w tagu zippy RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - BarthezJumper - 04-26-2016 Dla mnie wyrózniło się tutaj 5 produkcji : Fragma - Memory (99ers Remix) ten remixik sobie zabiore fajnie , ze zrobiłeś remolek tego utworku , bardzo mi sie podoba ten Hard kick i melodia bardzo pasujaca tutaj ale dalej uwazam , ze sie jeszcze za mało dzieje w twoich produkcjach czegos brakuje slychac gitarke i rozne rzeczy ale jeszcze cos by sie przydało Arix - Trip to Mars (Original Mix) - Traczek mi się odrazu spodobał i vocal Bardzo fajny , traczek na spokojnie wydac by mozna było z remixami ale melodia do mnie nie przemawia za bardzo , reszte spoko LeMeN - Don't Stop (Short Mix) Bardzo mi sie to spodobało od samego poczatku jak prezentowałes dema , Bardzo emocjonalny utwor , lubie takie chodz czegos brakuje Styl przypominajacy mi jak najbardziej NENO Melodia to klasa jak dla mnie Marcin M. - So Close - Powinienes się Bardziej zainteresować Producją Hands Upu bo dobrze Ci to wychodzi i Ciekawy styl byś sobą prezentował Lucky Szczęśliwy - Horned Naughty Tale (The Succubus Secrets) (Original Mix) - Swietny Oldschoolowy klimat i melodia gdyby nie ten Vocal okropny to bym oddał głos na Cb Jakbys kiedys zrobił wersje Instrumental to chetnie zabiore TRosze był cięzki Wybór Pomimo niedociągnieć mój Głos leci na : LeMeN - Don't Stop (Short Mix) Pojedynek Producentów dosc Dobry wszystkim uczestnikom którzy oddali tracki gratuluje Najwieksza ilosc tracków w Histori Pojedynków Producentów RE: Pojedynek Producentów #10 - GŁOSOWANIE - 99ers - 04-26-2016 luknijmy na to |