Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Producenta (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Producenta) +--- Dział: Pojedynki Producentów (https://handsupowo.pl/Forum-Pojedynki-Producent%C3%B3w) +--- Wątek: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE (/Thread-Pojedynek-Producent%C3%B3w-11-G%C5%81OSOWANIE) |
RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - DJ Arix - 03-27-2017 (03-26-2017, 21:42)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> 4-krotnego, niestety brak weny i czasu, nie mam już pomysłu na HU i nie mogłem sensownego wokalu znaleźć, to już ten czas, Czasem coś wypuszczę ale tak to już niestety przerwa zrobiła swoje RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - keron4 - 03-27-2017 Dobra miałem sie rozpisać no ale po co zostawimy referaty Elemanowi Głos Leci na ToxicBoya Aha ii Panie 99ers te Ohhy z discopolo nie pasuja tutaj wgl w tym klimacie wiec pomyśl nad wy******m tego RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - Andy J - 03-28-2017 Mój głos równiez na Toxic Boya za całokształt, ale zastanawiałem się cały czas czy jednak nie zagłosować na Dj Danio za bardzo dobrego uplifta. Kulisa też dobrze, ale mam wrażenie, ze to melo już gdzieś słyszałem. Jak dla mnie to pierwsze miejsce: Toxic Boy, drugie: Dj Danio, trzecie: Kulisa RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - Eleman - 03-29-2017 Dobra, @Nexoss już się wypowiedział, wiele innych osób też, to chyba czas i na mnie (03-27-2017, 18:10)keron4 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Taa, chciałbyś referaty Na to będzie jeszcze czas, przy ostatecznym podsumowaniu tej edycji pojedynku ... choć oczywiście co do pana @99ersa (zresztą nie tylko jego), ciężko mi się z Tobą nie zgodzić. Niestety, taka prawda jest... A co do najlepszych w tym pojedynku...
Zasadniczo zgadzam się z panami @2bych i @Andy J, zdecydowanie najlepiej pod względem zgodności z tematem konkursu i całokształtu nadesłanych prac spisali się: Toxic Boy, Kulisa oraz DJ Danio. Nie zmienia to jednak faktu, że głos mam tylko jeden, więc ja, w przeciwieństwie do wyżej wymienionych dwóch panów, dla odmiany postanowiłem wesprzeć swoim skromnym głosem serek... RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - Nexoss - 03-29-2017 (03-27-2017, 08:39)DJ Arix napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Tym bardziej powinieneś pokazać na co stać producenta z takim stażem A tu nici Nie masz weny? Ja Ci powiem, że masz Nie masz pomysłu na HU? Tu się akurat zgodzę A o resztę już mniejsza RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - Michał - 03-30-2017 Mój głos leci dla DJ Danio RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - marcin0313 - 03-30-2017 mój na 99ers choć ToxicBoya też nie jest zły a reszta to dla mnie klapa RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - Cytrynka - 03-30-2017 Swój głos oddałam na ToxicBoy'a. Jak dla mnie świetny, mroczny początek, zachęcający do wysłuchania całego kawałka, który nie zawodzi i zasługuje na wygraną w tym pojedynku. RE: Pojedynek Producentów #11 - GŁOSOWANIE - Michael Wonder - 03-30-2017 Głosik poleciał ! |