nutki do znalezienia - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: nutki do znalezienia (/Thread-nutki-do-znalezienia) |
RE: nutki do znalezienia - DeadMan - 01-22-2016 Q-Bass & DJ Brush - DJ - nutka o takiej nazwie nie istnieje Dance express - Wal na salę Samy - Żółte żaglówki Kaja Paschalska - Przyjaciel potrzebny od zaraz Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: nutki do znalezienia - Andy J - 01-22-2016 (01-22-2016, 11:45)deadman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Coś takiego tylko pamiętam Może o to chodzi RE: nutki do znalezienia - DeadMan - 01-23-2016 Gasp - Heaven is a place on earth (original mix) Floorfilla - Italo dancer Q-Bass & Mp Project - Ja Jako Byly DJ Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: nutki do znalezienia - Andy J - 01-23-2016 Deliquente Brothers - La Musica (Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ciąg dalszy nastąpi, bo przeszukuje dalej swój dysk i internety w poszukiwaniu traków z Twojej listy. Mi też się utwory przydadzą, bo słyszałem je dawno temu i warto odświeżyć wspomnienia i kbs-y RE: nutki do znalezienia - Andy J - 01-23-2016 666 - Dance 2 Disco (DJ Piccolo The 4 Jays) (Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links 666 - Dance 2 Disco Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Carolina Marquez - Super DJ (Radio Edit) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links - Tu edit 192kbs musi Ci wystarczyć, bo jedyny extended jaki znalazłem miał widmo 10 kHz, więc go nie pobierałem. BTW: Dzięki za przypomnienie bo słyszałem ten utwór chyba 15 lat temu w jakimś radiu i zapamiętałem tylko tytuł, co nie pomagało w jego odnalezieniu Culture Beat - Mr. Vain Recall (C.J. Stone Mix With Rap 2003) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Culture Beat - Mr. Vain Recall (Radio Edit) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Natasha Hagen - Sweet La La Love (Europop Radio Edit) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Natasha Hagen - Sweet La La Love (Europop Rmx) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Natasha Hagen - Sweet La La Love (Original Extended) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Natasha Hagen - Sweet La La Love (Original Radio Edit) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links The Soundlovers - Walking (Radio Edit) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links The Soundlovers - Walking (Extended Mix) 1999 Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: nutki do znalezienia - DeadMan - 01-23-2016 Carolina Marquez - Super DJ (Radio Edit) w 320kbps extended póżniej ci wrzucę ale w VBR bo meczyk zaraz Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: nutki do znalezienia - Andy J - 01-24-2016 Nie wiem czy to ważne, ale "Gasp - Heaven is a place on earth (original mix)" posiadam pod tytułem: "Twilight - Heaven Is A Place On Earth" RE: nutki do znalezienia - BarthezJumper - 01-24-2016 Aktualizacja Lunatic DJ - Lonely (Lunatic Club Mix) Teqq - Miss You (feat. Snowflake) (Original Mix) Foggy - Take The Future Breeezze Feat. DJ Peran - Out Of My Life Crystal Lake - HandzUp Motherfuckers (Extended Mix) Walk Off The Earth - Summer Vibe (Penthox Remix) Twilight Meadow - The Worlds We Discovered Iwayo, Gosh & Todd Haze Ft. Victoria Loba - Starting Again MOB Ft Lou - Butterflies (Jekyll Remix) Anonymous Hardstylez - Feel The Music Brooklyn Bounce ft. Dj Zealot - True Hardstyler (Silver Nikan DJ D - Rusz cialem Extasy - Go for that 2000 Only Condinatior - Magic fit Q-Bass & DJ Brush - Nocna jazda Party people - It's your time DJ Flex - Are you ready Soundlovers - Walking Prezioso feat Marvin - Rock The Discotheque MAX - Helium Tried (Shaun Baker remix) Pizza boys - Oh lele Axel Konrad feat. Daisy Dee - Ruff cuts Bahaman - Who let the dogs out (Doggy side remix) Diana Fox - Running on empty Stachursky - Typ niepokorny (dance remix) Cardigans - Everybody Zero - Big brothee Kaja Paschalska - Przyjaciel potrzebny od zaraz (poprzednio był instrumental) Loona - Vamos A La Playa (Commercial Club Crew Remix) RE: nutki do znalezienia - Andy J - 01-24-2016 Mogę wiedzieć co jest nie tak z trakami, które wrzuciłem, że nadal są na liście? Sprawdzałem przed wrzuceniem i wszystko oprócz "Super DJ" było w 320 lub 256kbs |