Skąd pobieracie Hands Up? - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: Skąd pobieracie Hands Up? (/Thread-Sk%C4%85d-pobieracie-Hands-Up) |
RE: Skąd pobieracie Hands Up? - Nexoss - 11-26-2014 Ruscy xD Dlaczego mnie to nie dziwi xD A na Olesie zazwyczaj w kulki lecą z jakością jeśli chodzi szczególnie o starsze tracki RE: Skąd pobieracie Hands Up? - TheHandsUp - 11-27-2014 Z promodj np RE: Skąd pobieracie Hands Up? - Paolo - 11-28-2014 (11-26-2014, 22:54)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> tez sie nad tym zastanawialem ze zawsze tam maja 320 nawet jak nigdzie indziej nie ma, ale bylo tez pare takich tytulów które były w max 128, wiec odpada, żeby masowo przetwarzali na 320... wiec sam juz nwm RE: Skąd pobieracie Hands Up? - Nexoss - 11-29-2014 (11-27-2014, 15:39)TheHandsUp napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Też tam można W szczególności Rayman Rave, BloodDropz czy Bass L!kerz tam jest Tak jakoś tych trzech na pierwszą myśl mi przyszło do głowy Zawsze można coś podłapać A odchodząc od tematu to dorzućcie PR+ Habiemu żeby poszedł wyżej w TOP100 Producentów w kategorii EuroDance Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links I jeszcze przy okazji mój profil Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Skąd pobieracie Hands Up? - Paolo - 01-05-2015 kolejne znakomite ruskie strony to mp3cube.net - czasami trzeba pokombinować z tytułem zeby znalazł co trzeba (bardzo restrykcyjna szukajka, jeśli coś źle wpiszecie nie wyszuka Wam nic muzoblok.com - nie wiem jak szukajka, ale uratowała mnie ustatnio ta strona przy okazji ujawniając pare innych podobnych nutek do szukenej przezemnie. danceforum.ru - można znaleźć albumy no i znane na forum zachowaj.to które zawsze warto dopisać do wyszukiwania jesli juz dopisanie zippy nie pomaga RE: Skąd pobieracie Hands Up? - cinksen53 - 01-06-2015 (10-28-2014, 19:38)Michuxfcb napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Ja pamiętam. i dalej jest. nazywa się to tera: SICKWORLDMUSIK RE: Skąd pobieracie Hands Up? - GreenB - 01-06-2015 myfreemp3.cc to dziś getmp3.cc jakby ktoś szukał tej strony. Chyba ich trochę policyja ściga RE: Skąd pobieracie Hands Up? - Nexoss - 01-06-2015 (01-06-2015, 02:25)GreenB napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Co to myfreemp3 jest tylko ścigana wersja z końcówką .eu Reszta działa jak najbardziej w bardzo dobrym stopniu w dalszym ciągu RE: Skąd pobieracie Hands Up? - GreenB - 01-07-2015 (01-06-2015, 20:01)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> A to dziwne, mi zablokowało niezależnie od końcówki. Poza tym myfreemp3 chyba już zostało nawet z Google pousuwane bo jak szukałem nic nie było. Chyba, że teraz znów jest.. |