Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości (/Thread-Brakuj%C4%85ce-nutki-lub-brakuj%C4%85ce-w-lepszej-jako%C5%9Bci) |
RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-14-2018 @BarthezJumper Restless odwalił kawał mega roboty Powinien i zgadzam się pod tym na 100000% że powinien dostać taką rangę Pewnie niech inni też korzystają Jest masa klasyków które myślę że warto mieć w 320 Dobrze że wymieniłem ostatnio dysk 1TB (w dodatku jak się okazało miał Bad Sectory) na 3TB z czego na muzykę przeznaczyłem 1,65TB (wcześniej 500GB które już dość wypełnione był) tak teraz to nie muszę żałować miejsca by wybierać co zostawić a co nie RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-14-2018 Mark 'Oh feat. Tjerk - Words (Radio Version) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mark 'Oh feat. Tjerk - Words (Video Version) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mark 'Oh - When The Children Cry (Clubversion) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Andy J - 05-14-2018 Wstyd się przyznać, ale "Come with me" od Special D nie posiadałem, nawet editka w 128kbs. Nie wiem jakim cudem udało mi się tego dokonać Odnośnie rangi helper to należy się bezapelacyjnie, ale ten wątek był już kiedyś poruszany i Dragon stwierdził, że tej rangi nie będzie, bo nie daje ona żadnych przywilejów na 4um (poza dodatkową belką pod nikiem). To w sumie to samo co uploader. Sorry za spam w temacie RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-14-2018 Siria - Endless Summer (Dan Winter Edit) - jakość VBR z CD (full prawdopodobnie nigdy się nie ukazał bo nie ma go nigdzie) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-14-2018 @Restless nie szkodzi trzeba brać co jest Dzięki za pomoc dużą RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-14-2018 Mark'Oh - When The Children Cry (Aquagen Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-14-2018 Mark 'Oh feat. Tjerk - Words (Club Version) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dj Roberto K - You & Me (Cosmic System Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dj Sledge Hammer - Sunshine (Axel Konrad Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dj Sledge Hammer - Sunshine (Extended Version) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mission Control - Standby 2004 (89ers Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Drop Kickz - Clap It (Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-14-2018 @Restless Nie no Tobie stary to należy się skrzynia browca Dzięki RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-14-2018 To dla mnie żaden problem |