nutki których nie znam ;) - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: nutki których nie znam ;) (/Thread-nutki-kt%C3%B3rych-nie-znam) |
RE: nutki których nie znam ;) - HuKoJla - 07-17-2016 (07-16-2016, 23:03)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Thanks. I thought it's Project One/Partystylerz/MainstreaM/Bassboy/Peri Mental. Will try to check their songs again xD Add: Checked all songs what I was able to find, still RE: nutki których nie znam ;) - HuKoJla - 08-04-2016 If someone wonders about this track, I found link to author on russian dancecore forum (one guy asked about this track some days after I asked here), asked him about track and he told me that HDD with track is dead. Also, I read on this russian forum that this track wasn't released and Dancecore United vol 2 was canceled. Well, rip. Author link: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Forum link: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: nutki których nie znam ;) - BarthezJumper - 04-06-2017 Wie ktos moze co to za utwor Megasa od 2:41 ? RE: nutki których nie znam ;) - DeadMan - 04-06-2017 To jest raczej melo z jakiejś jego jeszcze nie wypuszczonej nutki, pierwszy raz je słyszę RE: nutki których nie znam ;) - Kubujan - 04-08-2017 Witam, oczywiście mam problem ze znalezieniem nutki, chodzi o pierwszą Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Chyba 2 lata temu jej ostatnio szukałem, ale niestety nie udało mi się dowiedzieć co to za nutka. Teraz znowu trafiłem na powyższy filmik i przypomniałem sobie o tym forum, więc spróbuje. Wie ktoś co to za utwór? Imo wydaje mi się, że to coś od Mallanci. Z góry dzięki. RE: nutki których nie znam ;) - Andy J - 04-08-2017 (04-08-2017, 12:45)Kubujan napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Faktycznie brzmi jak MAllancia, ale to jest utwór od naczelnego współczesnego producenta Disco Polo: Dj Sequence pod tytułem: "Where is my love 2009 version" Kiedyś tworzył traki w takim właśnie klimacie. Polecam zapoznać się z twórczością RE: nutki których nie znam ;) - Kubujan - 04-10-2017 (04-08-2017, 20:25)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Dzięki wielkie! NIe spodziewałem się, że to może być Sequence a jednak RE: nutki których nie znam ;) - BarthezJumper - 11-07-2017 Panowie wiem , ze to nie Hu ale potrzebuje znaleźć pierwszą nutke z tego seta Trance Uplifting cóż za Anielski Vocal @sypha you know it ? tittle name? @RobBrian : znasz to moze? @Daniel P @Andy J RE: nutki których nie znam ;) - DeadMan - 11-07-2017 @BarthezJumper |