Luźne rozmowy - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Producenta (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Producenta) +--- Dział: Pojedynki Producentów (https://handsupowo.pl/Forum-Pojedynki-Producent%C3%B3w) +--- Wątek: Luźne rozmowy (/Thread-Lu%C5%BAne-rozmowy) |
RE: Luźne rozmowy - Andy J - 09-10-2016 Anthem lub remix czegokolwiek: Może być Rmx jednego utworu: Zdecydowanie NIE Emotional: Jestem Za (nawet było by lepsze niż Anthem) Happy/UK/PL Hardcore: Nie moje klimaty więc się nie wypowiem RE: Luźne rozmowy - Eleman - 09-11-2016 Dobra, domyślam się, że reszta też to poprze, więc przegłosowane - Emocjonał. PS: Należałoby się postarać, aby jeszcze w tym roku doprowadzić do końca właśnie jeden pojedynek producentów (tematykę określoną już mamy, aby tylko temat z info i zapisami założyć) i jedną Battle DJ's. Osobiście proponuję, aby nie przeprowadzać tychże rywalizacji jednocześnie, lepiej byłoby wpierw zakończyć jedno, i dopiero potem ogłosić drugie. RE: Luźne rozmowy - Nexoss - 09-11-2016 Planowałem Battle DJ's przeprowadzić gdzieś w połowie października. Nie wcześniej. Pojedynek Producentów: listopad/grudzień żeby wszyscy zdążyli oddać tracki. RE: Luźne rozmowy - Eleman - 09-13-2016 (09-11-2016, 17:05)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Proponuję Battle zacząć nieco wcześniej, żeby się nie pokrywało z terminem ogłoszenia pojedynku, możliwe, że niektórzy będą chcieli wziąć udział w obu rywalizacjach RE: Luźne rozmowy - Nexoss - 09-13-2016 (09-13-2016, 18:57)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Na to liczę, że niektórzy wezmą w obu zabawach udział RE: Luźne rozmowy - Eleman - 09-13-2016 (09-13-2016, 19:01)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> To co, 1 października zapisy do Battle, czy wcześniej? Hmm pamiętaj o tym, że później jeszcze z pojedynkiem trzeba się wyrobić, a dobrze by było zdążyć z tym wszystkim przed świętami RE: Luźne rozmowy - BarthezJumper - 09-13-2016 Ja jestem za Emotionalem znów Remix wybranego utworu albo Autorski track Emotional Według mnie najlepsza Opcja albo tez remix jednego utworu zeby sie wykazali producenci ( jak to Eleman powiedział to ma nie byc kopalnia tracków ale sprawdzenie swoich umiejetnosci i pokazanie co kto potrafi kreatywnosci itd) A;e wolałym Emotional ( Handsupowo Emotional Next Level ) RE: Luźne rozmowy - Eleman - 09-13-2016 (09-13-2016, 22:49)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> No No, Emotional już zaakceptowany, chodzi recz jasna o dowolny utwór autorski badź dowolny remix/bootleg czegokolwiek, wszystko jedno, ważne by było fchooy emocjonalnie Kwestia tylko, co kiedy i jak, jakbyś się pokusił o przeczytanie kilku poprzednich postów, to byś wiedział, że wpierw Battle DJ's robimy RE: Luźne rozmowy - Simek - 09-14-2016 Moim zdaniem, czas ogłoszenia nowego pojedynku producentów powinien zostać podany w tym samym terminie co battle, z tym, że termin na oddanie tracka, będzie po zakończeniu battle. Przecież zrobienie jednego czy nawet kilku setów nie trwa tyle co zrobienie piosenki. Co do emotionala, to również jestem za |