Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości (/Thread-Brakuj%C4%85ce-nutki-lub-brakuj%C4%85ce-w-lepszej-jako%C5%9Bci) |
RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-15-2018 @DeadMan Dziękuję bardzo Ale z jednym aspektem się nie zgodzę Po 1. 89ers - Words - Miałeś rację że wersje Rave Mix jak i Dance Mix to jest to samo pomyliłem z Progressive Mixem który jest wersją Electro Po 2. 89ers pres. Rimini Rockaz - Colours jest wersja zarówno Club Mix (Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ) jak i 89ers remix (Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ). Obie są handsupowe ale różnią się ledaem. Obie miałem w VBRze z relka i obie poszukiwałem no i wersję Club Mix już wcześniej w 320 zapodał Restless a wersji 89ers nadal nie mam w 320 Po 3. Dziękuję za pomoc RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - DeadMan - 05-15-2018 @przemek89b W odniesieniu do punktu drugiego sprawdz sobie Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links . Tutaj masz 89ers pres. Rimini Rockaz - Colours wersji club mix i edit natomiast Blue jest club mix jak 89ers Jakbyś dobrze to podpisał to bez problemu upnąłbym ci tą dobrą wersję. Prosze bardzo. 89ers pres. Rimini Rockaz - Blue (89ers Remix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-15-2018 @DeadMan Dzięki!! I faktycznie coś całkowicie pokręciłem Tak chodziło o Blue w wersji 89ers remix RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-15-2018 89ers - Kingston Town (Rave Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links 89ers - Wap Bam Boogie (Rave Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links 666 - Rhythm Takes Control (Starsplash Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Axel Coon - Close To You (Extended Version) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Axel Coon - Close To You (Pulsedriver Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-15-2018 Jens O. - Man On The Mic (Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Lichtenfels feat. Phil & Inusa - Kill the Silence (89ers Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-16-2018 DJ Yanny - Rhythm Is a Bass (Hands Up Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mario Lopez - The Final (Mario Lopez Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ultra feat. Ulli Brenner - Free 2007 (Axel Coon Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Axel Coon - I Wish (Club Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-16-2018 Karma - Everytime You Leave (Age Pee Remix) - jak masz w VBR to sobie zostaw ten plik bo na Deezerze jest z widmem uciętym na 16kHz : nie wiem jak w innych sklepach ale pewnie tak samo. RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - przemek89b - 05-16-2018 @Restless Mam tylko edita w 128 kbps Tzn nie wiem czy to edit właściwie bo podpisane jest Age Pee Remix ale ma 4:08 tylko a nie 5:48 (discogs), ale wygląda na edit bo nie jest to ucięte z żadnego mixu Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Brakujące nutki lub brakujące w lepszej jakości - Restless - 05-16-2018 Karma - Everytime You Leave (Age Pee Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Pakka feat. Marcie - I Miss You (Axel Coon Remix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Pakka feat. Marcie - I Miss You (Original Mix) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links |