Requests DJ Graco (scene releases) - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Download'u (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Download-u) +--- Dział: Poszukiwalnia / Song Request (https://handsupowo.pl/Forum-Poszukiwalnia-Song-Request) +--- Wątek: Requests DJ Graco (scene releases) (/Thread-Requests-DJ-Graco-scene-releases) |
Requests DJ Graco (scene releases) - DJ Graco - 07-12-2020 Hej, Poszukuję tego w tym wydaniu od ZooDigital Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Z góry dzięki. RE: request: Master Blaster - Until The End 2010 - Restless - 07-12-2020 Kod: ARTiST.......: Master Blaster Ä Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Requesty DJ Graco (releases) - DJ Graco - 07-12-2020 W tym wątku będę umieszczać moje requesty do wydań, żeby nie zakładać nowych wątków The Hitmen - Young & Free Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Earthbound - One Nation (Trance Nation) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Los Vampiros - Pachanga Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mi się tego nie udało znaleźć. RE: Requesty DJ Graco (releases) - Restless - 07-13-2020 The_Hitmen-Young_And_Free__Incl_Remixes-WEB-2008-WTW Kod: Label : Drop Out Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Requesty DJ Graco (releases) - Restless - 07-13-2020 Earthbound_-_One_nation_-_Trance_nation_(1999)-wAx Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Requesty DJ Graco (releases) - DJ Graco - 07-13-2020 A to akurat widziałem, ale jak dla mnie kiepskie zgranie, wygląda mi to na Windowsa Media Playera z systemowym kodekiem ACM, który jest gorszy od Lame (przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie). Ktoś włączył sobie Windowsa Media Playera, ustawił mp3, tam domyślnie jest właśnie chyba 192 kb/s i dał zgraj przycisk. Ale każdy ma indywidualne odczucia, więc nie będę się rozwodzić. Tak czy siak dzięki. RE: Requesty DJ Graco (releases) - DJ Graco - 07-13-2020 Tego też nie mogę znaleźć Sun Kidz ft. Sandra - Summer Is Calling Jest tam też remix RainDropz! Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Requesty DJ Graco (releases) - syryk - 07-14-2020 Sun_Kidz_Feat_Sandra-Summer_Is_Calling_(ARC_062)-WEB-2008-ESK Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Requesty DJ Graco (releases) - DJ Graco - 07-14-2020 Bangbros_-_Highflyer__Club_Mixes-(HHXX026)-WEB-2009-UKHx Bangbros-Highflyer__Remixes-(HHXX026R)-WEB-2009-UKHx To drugie jest na chomiku, ale niekompletne, brakuje kilku tam tracków. |