DJ Giga Dance - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: DJ Giga Dance (/Thread-DJ-Giga-Dance) Strony:
1
2
|
DJ Giga Dance - Kolejoman - 08-01-2020 Szukam Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links – Bass Scope Vol.1 Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links – Bass Scope Vol.2 Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links DJ Giga Dance – Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Jakiś czas temu w swojej życzliwości dla wiernego fana twórca (maestro) tych mixów udostępnił link do nich publicznie a nie tylko mi więc nie wierzę że tego nikt wtedy nie pobrał. RE: DJ Giga Dance - handsuprage - 08-03-2020 У Меня потреково ,я его поделил на треки с cue часть 1 (vol.1-3) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: DJ Giga Dance - handsuprage - 08-03-2020 (vol.4-5) кстати делил программой Medieval CUE Splitter Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: DJ Giga Dance - Kolejoman - 08-03-2020 Tak na szybko odsłuch - 100% pure hands up/ dancecoru - tyle potencjalnych hitów tu jest a nic nie wydano z tego chyba żadnej nutki - aż żal i to wielki. RE: DJ Giga Dance - Nexoss - 08-11-2020 @Kolejoman masz już wszystko z tego czy jeszcze Ci coś brakuje? RE: DJ Giga Dance - Kolejoman - 08-12-2020 @Nexoss Wszystko mi wrzucił ten życzliwy forumowicz ale nie wiem czy to tak miało wyglądać tzn są podzielone na nutki poszczególne Basscopy ale powycinane z mixów ale chyba tak to ma być? RE: DJ Giga Dance - Nexoss - 08-12-2020 (08-12-2020, 10:13)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Jeśli szukasz w innej wersji to temat Ci zostawię a jeśli jest tak jak chcesz to temat uważam za zamknięty Twoja decyzja czy Jego pomoc Ci wystarczy RE: DJ Giga Dance - Kolejoman - 08-12-2020 Nie ma nigdzie odsłuchu tego także nie wiem czy to jest prawidłowa postać tego - może istnieje wersja gdy te nutki z poszczególnych mixów są od początku do końca? Sam twórca tych mixów udostępnił mi kiedyś linki do tych mixów ale niestety ja zbiory straciłem i musiałem ponownie o to prosić ale tym razem nie odpowiedział. @GigaDance jako jedyny na forum wie jaka jest prawidłowa postać tych mixów. Ale myślę że to co wrzucił @Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links to chyba tak ma wyglądać. RE: DJ Giga Dance - DJ Graco - 08-12-2020 Ja na twoim miejscu bym dalej szukał. To co wrzucił kolega ma przerwy pomiędzy plikami, a to w mixie niedopuszczalne, ma być pełny strumień czyli jak odtwarzam jeden plik i jest przejście na drugi to nie ma żadnej ciszy. |