Najlepsze cięte riposty - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Piaskownica (https://handsupowo.pl/Forum-Piaskownica) +--- Dział: Humor (https://handsupowo.pl/Forum-Humor) +--- Wątek: Najlepsze cięte riposty (/Thread-Najlepsze-ci%C4%99te-riposty) Strony:
1
2
|
Najlepsze cięte riposty - .DragoN. - 09-28-2013 Tutaj wypisujemy najlepsze cięte riposty na każdą sytuację z Demotów - Normalny to ja nie jestem choć staram się jak mogę - Nie oceniaj mnie, urodziłem się zajebisty, nie doskonały - Jestem lepszym człowiekiem, choć nie idzie zgodnie z planem - Kobiety poprawiają sobie staniki kiedy tylko im pasuje i nikt nie reaguje a ja raz poprawie sobie jajka i ludziom odbija Inne: - Szarpał bym jak reksio szynkę - Na pytanie np. "Jak Się Czujesz" odpowiadasz: lepiej niż wczoraj, nie tak dobrze jak jutro - Wjechał jak Polska w długi - Podobno Głuchy słyszał, ze niemy mówił, że łysy się czesał - Ktoś mówi "Jestem", odpowiadasz: To dobrze, że jesteś, już się bałem że Cię nie będzie - Ale jesteś bystry/a jak woda w kiblu - Nie ma sr**ia po krzakach, trza się lać - Jak coś Ci spadnie mówisz: A leć, później pogadamy - Masz zęby jak gwiazdy, żółte i daleko od siebie Na razie tyle sobie przypomniałem Ciekaw jestem waszych ripost RE: Najlepsze cięte riposty - Lucky - 09-28-2013 Rzeczywistość to iluzja spowodowana brakiem alkoholu. RE: Najlepsze cięte riposty - Andy J - 09-28-2013 - Brałbym jak rolnik dopłatę - Szarpałbym jak kibol krzesełko - Śpisz? Nie, patrzę na powieki! Zaje*ałeś jak łysy grzywką o kant kuli RE: Najlepsze cięte riposty - Andy J - 09-29-2013 -Nie mów tyle,bo ci się zęby spocą -Jak do mnie mówisz,to zęby na baczność -zrobili cię na próbę i zapomnieli wyłączyć -Nie bądź taki do przodu,bo cie sznurówki wyprzedzą -Jak na ciebie patrzę,to mi węgiel w piwnicy kiełkuje -Jakie masz długie nogi...szczególnie lewa. -A ty gdzie takie cienkie krzywe rajstopy kupiłaś? -A zęby ty kretem myjesz? -Kochanie domyśliłam się jaki jest twój kamień według horoskopu... Sądząc po twojej mordzie - To cegła. RE: Najlepsze cięte riposty - .DragoN. - 09-29-2013 Ładnie pachniesz, biegałeś? RE: Najlepsze cięte riposty - Andy J - 09-29-2013 -masz lepsze ssanie niż odkurzacz -zmniejsz dawke albo zmień dilera -Twoja twarz wygląda jak twarz Pinokia po inwazji termitów -Uszy się myje, a nie o wannę trzepie -Jak cię kopne, to wylądujesz w przyszłym tygodniu -Masz mordę jak akumulator. Nic, tylko ładować -Wiem że jest Hallowen ale dzisiaj to już przesadziłeś/łaś -Ej , ty , jak wchodzisz na wage to ci sie numer telefonu wyświetla -Emeryci maja pierwszeństwo (napis obok cmentarza) -Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy (napis na koszu od śmieci) - Gdzie byłaś przez całe moje życie? - Chowałam się przed tobą. -Jedyne co mogę Ci zaproponować, to paczka z Twoimi ciuchami za moimi drzwiami RE: Najlepsze cięte riposty - Lucky - 09-29-2013 No shit that is not perfect. Each has bugs! xD RE: Najlepsze cięte riposty - Bryan - 10-01-2013 - Szarpał bym jak cygan zasiłek - Odpowiednio duży by zatkać twoją niewyparzoną gębę - Masz ryj jak multipla - Jesteś ładna jesteś, ale ten ryj - Puk puk kto jest po drugiej stronie makijażu - Do kibla też potrzebujesz GPS RE: Najlepsze cięte riposty - .DragoN. - 10-04-2013 Jesteś zielony (czyli głupi) jak pietruszka na wiosnę |