Problem ze startem Win 7 - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: Problem ze startem Win 7 (/Thread-Problem-ze-startem-Win-7) Strony:
1
2
|
Problem ze startem Win 7 - Discotoxic - 02-28-2014 mam problem wielki bardzo, dzisiaj wyskoczył mi błąd jakiś w flu więc wyłączyłem go, potem przy próbie uruchomienia jakiegokolwiek programu wyskakiwał jakiś błąd. zrestartowalem go ale podczas wczytywania windowsa staje w miejscu i komputer się restartuje po czym mam do wyboru uruchomić normalnie albo z naparawianiem blędów, gdy wybieram naprawiania to podczas niego jest błąd. ktoś coś poradzi jak uruchomić ? RE: Problem ze startem Win 7 - Lucky - 02-28-2014 try this , before start your windows , press f8 several times before boot up windows , If you do right , displays you offer menu , you select run the computer last know good configuration - do not know such as it after polish , would need more information RE: Problem ze startem Win 7 - Discotoxic - 02-28-2014 i try last good configuration but this same problem ;/ RE: Problem ze startem Win 7 - Lucky - 03-01-2014 Either you have virus , or you have buged program what makes crash , or you have damaged windows and must reinstaled (very bad option) i recomennded you run pc to safe mode and check your pc with antivirus program , next delete suspicious programs , and check registers and delete bad register - recomend you program ccleaner and advanced system care (Free programs) , or If you have restore point , try restore RE: Problem ze startem Win 7 - .DragoN. - 03-01-2014 spróbuj uruchomić komputer w trybie awaryjnym i jeśli się uruchomi to użyć przywracanie systemu sprzed kilku dni albo jeśli masz płytkę z win7 to możesz naprawić system RE: Problem ze startem Win 7 - Discotoxic - 03-01-2014 (03-01-2014, 00:24).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> i w tym też jest problem, tryb awaryjny to samo ale mam opcje do wyboru przy naprawianiu systemu przywracanie ale przywracanie też nie działa więc tylko mi pozostało naprawić system płytką RE: Problem ze startem Win 7 - Chytry Jaca - 03-01-2014 użyj płyty Win7 i opcji napraw komputer, a jeśli nawet to nie pomoże, to załącz naprawę jeszcze raz i po ukończeniu naprawy będziesz miał opcje (rozwiąż problem w inny sposób czy jakoś tak, w każdym razie będą dodatkowe opcje), kliknij to i będziesz miał przywracanie systemu. Miałem identyczny problem 3 dni temu, powodem była jakaś pieprzona aktualizacja z Windows Update. RE: Problem ze startem Win 7 - Discotoxic - 03-02-2014 niestety żadnych efektów po próbie z płytą RE: Problem ze startem Win 7 - Andy J - 03-02-2014 Jeśli masz zrobioną kopię zapasową danych to przeinstaluj win. Jeśli nie masz kopii to masz problem bo i tak będziesz musiał to zrobić. Jak mój komp się zawirusował to naprawa systemu nic nie dała bo nie rozpoznawał mojego hasła. A format dysku się przydał bo komp odżył |