Polish Hands Up Movement 2015 - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Ogólnie (https://handsupowo.pl/Forum-Og%C3%B3lnie) +--- Dział: Ogłoszenia (https://handsupowo.pl/Forum-Og%C5%82oszenia) +--- Wątek: Polish Hands Up Movement 2015 (/Thread-Polish-Hands-Up-Movement-2015) |
Polish Hands Up Movement 2015 - Hard3eat - 01-21-2015 Hey,Hi,Hello! Jak większość z was za pewne wie,co jakiś czas na forum były organizowane tzw. 'Pojedynki Producentów' które polegały na stworzeniu określonego tematycznie utworu,po czym publika wybierała ten 'najlepszy' itd... Wraz z NENO przemyśleliśmy nieco sprawę, obgadaliśmy kilka spraw i nasunął nam się pomysł który myślę powinien zainteresować szczególnie tych którzy lubili brać w tych pojedynkach udział stąd też startujemy do was z pomysłem.... Stworzenia Albumu. POLISH HANDS UP MOVEMENT 2015 Jako że polski Hands Up całkiem nieźle malutkimi kroczkami wkrada się za granicę myślimy że to dobra okazja do wypromowania siebie i swojej twórczości. Album ten ma celu zrzeszenie polskich producentów HU/Dancecore i skręcenie tego co najlepsze w polskim HU w spójną wybuchową całość Premierowy materiał, nie publikowany nigdzie wcześniej, który nada kolorytu temu projektowi Oczywiście sami nie damy rady ogarnąć całości stąd też będziemy dogadywać się z konkretnymi producentami jak również prezenterami radiowymi których pomoc w promocji naprawdę byłaby nieoceniona (sami oczywiście dorzucimy co nieco z własnego materiału Po krótce jak miałoby to wyglądać: Jeśli masz zacny numer, dwa czy nawet trzy które jesteś w stanie zaoferować/stworzyć na potrzeby tego projektu to zabieraj się do pracy W grę wchodzą głównie produkcje autorskie,jeśli chodzi o remixy to najlepiej aby były to remixy utworów polskich Handsupowców Album chcemy puścić w świat za 3/4 miesiące więc czasu jest sporo na zdziałanie czegoś ciekawego Razem w tym siedzimy więc zróbmy z tym coś co pokaże że polska scena HU żyje i ma się naprawdę świetnie!:> Czekamy na wasze sugestie Wszelakie pomysły, pytania czy opinie kierujcie w tym temacie Oficjalne strony projektu (: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Pozdro od Reverse Reality Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Polish Hands Up Movement 2015 - BeatNoiser - 01-21-2015 Mi ten pomysł już dawno przez myśl przeszedł nie raz ale z nikim na ten temat nie rozmawiałem Na szczęście jednak ruszyła inicjatywa w tym kierunku żeby to zdziałać życzę powodzenia i liczę na jakieś utworki do setów w radiu Co do popularności za granicą, ostatnio słucham T4E.fm i tam czasem lecą utwory H3 (najczęściej remix Tonight), dziś słyszałem remol Give Me 5 od Divena, i to chyba tyle, na puls radio francuskim często lecą utwory h3 z 2014 roku (fragment jednego z nich nawet był w jinglach oficjalnych ), czasem jakiś D!scosound wpadnie nawet, tak więc nie jest najgorzej RE: Polish Hands Up Movement 2015 - Diven - 01-21-2015 Wchodzę w to bo coś czuje że to bedzie dobry rok dla HU RE: Polish Hands Up Movement 2015 - GreenB - 01-21-2015 Przy demie NENO pojawiło się już logo PHUM(dupny skrót ale co zrobisz) i od razu to podchwyciłem, żeby grupę polskich producentów HU podpisywać pod tą nazwę. Pomysł bardzo fajny. Może kiedyś zasiliłbym szeregi... może za parę dobrych lat jak "coś" będę potrafił. RE: Polish Hands Up Movement 2015 - Max R. - 01-22-2015 Też tak czuję Diven. XDDD Zastępca Pana Prezesa również jest. RE: Polish Hands Up Movement 2015 - NENO - 01-26-2015 Panowie, jeśli ktoś chce zdjęcie w tło na fejsa to piszcie w tym temacie Dorzućcie tylko ksywę i nazwę fonta którym was podpisać Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Dorzucam również czyste tło w pełnym rozmiarze (do wycięcia!) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Polish Hands Up Movement 2015 - Simek - 01-26-2015 To ja poproszę Ksywa ToxicBoy, font Hollow Point. RE: Polish Hands Up Movement 2015 - .DragoN. - 01-27-2015 a logo Hu-powo nie będzie? hehe pytam z ciekawości RE: Polish Hands Up Movement 2015 - NENO - 01-27-2015 Jak przypniesz temat gdzieś w widocznym miejscu |