pomoc w stworzeniu playlisty - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: pomoc w stworzeniu playlisty (/Thread-pomoc-w-stworzeniu-playlisty) Strony:
1
2
|
pomoc w stworzeniu playlisty - sbtuff22 - 07-10-2015 Witam wszystkich : W na youtubie znalazłem kanał z muzyką hands up i kilka kawałków wpadło mi w ucho niestety nie ma w nich podanych playlist. Byłbym bardzo wdzięczny jeżeli znalazły by się tutaj osoby chętne pomóc 1) 1. Sandra Gee - If You Want Me (Max R. Remix) 2. Groove Coverage - The End (Diven Bootleg) 3. Ice Mc - Think About The Way (DJZOLSA 2013 HANDS UP ! REMIX) 4. Kate Lesing - Neverland ( nie wiadomi jaki remix) 5. Overtune - You Light a Rainbow (DJ Fait Remix) 6. 7. David Guetta vs. The Egg - Love don't let me go 8. Dancefloor Kingz vs. Alex van Tune - Everybody Dance (Extended Mix) 9. 4Kast - I'm An Albatraoz (Sunny Dee Remix Edit) 10. 11. 12. Section 1 - Viva La Hardcore 13. Persian Raver & T-Punch - Keep Holding On (Club Mix) 2) 1. Benassi Bros Feat. Dhany - Hit My Heart (Dancefloor Kingz vs. Alex Van Tune Bootleg Mix) 2. 3. 4. Svenson & Gielen - Twisted 2k15 (Chris Diver Remix) 5. DJ Benchuscoro - Utopia! 6. 7. 8. Master Blaster - Let's get mad 9. 10. 11. 12. 13. DJ Gollum feat. DJ Cap - Emotions In Dance (Easter Rave Hymn 2k15) (Extended Mix) 14. 15. Xtance Ft. Jo - You Rock My World (Imprezive Meets Pink Planet Remix) 16. 17. 18. Kate Lesing - See Me Now (Solo Beat Project Remix) 19. Distinct - Say Hello (D-Breakaz Remix) 20. 21. 22. Jeżeli ktoś zna utwory byłbym bardzo wdzięczny za podanie ich Pozdrawiam ! Edytowałem post i stworzyłem listę utowrów. Może się komuś przydadzą bo ja skorzystałem na pewno RE: pomoc w stworzeniu playlisty - Paolo - 07-10-2015 najlepiej sporządź już dla porządku liste z czasami kolejnych utworow. to ulatwi nam szukanie, albo po prostu określ, które party Cię interesują 1) 8 minuta to moze byc "Ice Mc - Think About The Way (DJZOLSA 2013 HANDS UP ! REMIX)" 32 minuta to jakis remix "Aronchupa - I'm an albatraoz" mnie za to interesuje 28 minuta RE: pomoc w stworzeniu playlisty - Simek - 07-11-2015 Set 1. 1. Sandra Gee - If You Want Me (Max R. Remix) 2. Groove Coverage - The End (Diven Bootleg) 3 i 4. Niestety nie wiem 5. Overtune - You Light a Rainbow (DJ Fait Remix) 6 i 7. Nie wiem 8. Dancefloor Kingz vs. Alex van Tune - Everybody Dance (Extended Mix) 9 i 10. NIe wiem 11. Jakaś piosenka w remixie Danceboy'a (Nie jestem pewny) 12. Nie wiem 13. Persian Raver & T-Punch - Keep Holding On (Club Mix) Set 2. 1. Benassi Bros Feat. Dhany - Hit My Heart (Dancefloor Kingz vs. Alex Van Tune Bootleg Mix) 2, 3. Nie wiem 4. Jakiś remix Svenson & Gielen - Twisted 5, 6, 7. Nie wiem 8 Jakiś remix Master Blaster - Let's get mad 9, 10, 11, 12. Nie wiem 13. DJ Gollum feat. DJ Cap - Emotions In Dance (Easter Rave Hymn 2k15) (Extended Mix) 14, 15, 16, 17 Nie wiem 18. Kate Lesing - See Me Now (Solo Beat Project Remix) Więcej nie rozpoznaję RE: pomoc w stworzeniu playlisty - Arti - 07-11-2015 3. Ice MC - Think about the way (kij wie jaki remix, wszystkie są podobne przez prawie identyczne mellow ) 4. Kate Lesing - Neverland (też nie wiem :F) 7. David Guetta vs. The Egg - Love don't let me go (też nie wiem...) RE: pomoc w stworzeniu playlisty - sbtuff22 - 07-11-2015 Bardzo dziękie za liczne odpowiedzi Właśnie utwór nr 4 z pierwszego seta bardzo mnie interesuje. Niestety szukałem w internecie i nic nie znalazłem na temat tego remixu. RE: pomoc w stworzeniu playlisty - .DragoN. - 07-11-2015 set nr.1 9. 4kast - Im An Albatraoz (Sunny Dee Remix) ( Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ) ale polecam również Aronchupa - Im An Albatraoz (LazerzFne Remix) ( Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ) 12. Scooter - ??? RE: pomoc w stworzeniu playlisty - sbtuff22 - 07-11-2015 Super lista uaktualniona. Bardzo mnie interesują nazwy utworów Set 1 11:00 35:30 Set 2 8:00 16:20 36:00 48:10 56:10 Jeżeli ktoś były w stanie je podać byłym bardzo wdzięczny RE: pomoc w stworzeniu playlisty - Restless - 07-11-2015 Set 2: 8:00 - DJ Benchuscoro - Utopia! 36 - Xtance Ft. Jo - You Rock My World (Imprezive Meets Pink Planet Remix) RE: pomoc w stworzeniu playlisty - BarthezJumper - 07-11-2015 Set Nr1: 43:51 : 12 : Section 1 - Viva La Hardcore Set nr 2 4 : Svenson & Gielen - Twisted 2k15 (Chris Diver Remix) |