Ja też poszukujem - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz) +--- Dział: Kosz (https://handsupowo.pl/Forum-Kosz--20) +--- Wątek: Ja też poszukujem (/Thread-Ja-te%C5%BC-poszukujem) |
Ja też poszukujem - Eleman - 08-09-2016 Witam i o parę tracków zapytam. Ma ktoś tego seta w wersji unmixed?? Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links I jeszcze wszystkich wałków z tego profilu poszukuję: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links (I w ogóle dyskografia Bassloudera zawsze mile widziana ) Oraz wszystkich tracków THT z 2014 i 2015 roku, jakieś mniej znane wcześniejsze też mogą być, zwłaszcza sprzed 2012 roku PS:Z góry dzięki, jak jeszcze czegoś będę potrzebował, to będę się tu odzywał, na razie tylko tyle, żeby zleceniami nie zawalać RE: Ja też poszukujem - Restless - 08-09-2016 Na 4c jest dyskografia THT i Ceda RE: Ja też poszukujem - GreenB - 08-12-2016 (08-09-2016, 09:17)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Aż się oplułem. Mam nadzieję, że 4c podziękowało Ci za kilka darmowych wyświetleń, MODERATORZE HANDSUPOWO. Ale nie będę się kłócić, ja podnoszę w rezygnacji dłonie, bo niewyobrażalnym jest dla mnie reklamować inne forum, kiedy Twoje ma nieznaczny ruch. Może tak przenieśmy się wszyscy na 4c i będzie dobrze, co? A co do samej dyskografii, to polecam czytać jak już te dyskografie wyszukałeś. "Last edited by Sanbit; 07-11-2013". Kiedy on prosi przede wszystkim o nowsze tracki. RE: Ja też poszukujem - Restless - 08-12-2016 Odnośnie Bassloudera to poszukujesz tych 6 nut co je ma na SC? P.S.: To znaczy innych też poszukujesz ale tamte 6 też? RE: Ja też poszukujem - Eleman - 08-12-2016 (08-12-2016, 01:35)GreenB napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Zgadza się. (08-12-2016, 13:28)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Tak, nie mam żadnej z SC, chodź inne, mniej znane/starsze etc. też mile widziane, tak jak cała dyskografia w sumie Chociaż z kilkanaście jego tracków mam, ale pewno braków jest sporo RE: Ja też poszukujem - Eleman - 08-15-2016 Dobra, Panie i Panowie, macie tutaj konkretną, aktualną listę, łatwiej wam będzie DJ Gollum feat. DJ Cap vs. Nicco - Together Forever (Easter Rave Hymn 2k16) (DJ THT vs. Ced Tecknoboy Remix) Empyre One & Enerdizer - Tricky Disco 2k16 (DJ Gollum & DJ Cap Remix) Calvin Harris - How Deep Is Your Love (Basslouder Booty Mix) WALK THE MOON - Shut Up And Dance (Basslouder Remix Edit) Royaal & Audiophreakz ft. Lady Lauryn - We Are Your Friends (Nick Skitz & Basslouder Remix Edit) The Millennials - Four Five Seconds (Basslouder Remix Edit) Do tego WSZYSTKIE tracki z udziałem DJ THT, które wyszły w 2014 i 2015 roku Wiem, że wymagam dużo, ale zaległości mi się porobiły po prostu Z góry dzięki RE: Ja też poszukujem - Restless - 08-15-2016 DJ Fait - Nobody Knows 2016 (Club Mix) |