Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Producenta (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Producenta) +--- Dział: Problemy / Pytania / Poszukiwalnia (https://handsupowo.pl/Forum-Problemy-Pytania-Poszukiwalnia) +--- Wątek: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u (/Thread-Podstawowe-wtyczki-do-tworzenia-hands-up-u) Strony:
1
2
|
Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Sebek - 09-03-2016 Ciągle ciąży na de mną marzenie o wirtuezji tego stylu, ale i brak chęci, żebym długo nie szukał sam. To jakie są podstawowe wtyczki; syntezatory do produkcji Hands Up'u? Być może coś urobię gdyż dawno temu tylko eksperymentowałem bass i takie tam... RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Nexoss - 09-03-2016 Ja tam się na produkcji nie znam, ale może zajrzyj tutaj to może coś znajdziesz do produkcji HU Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Eleman - 09-04-2016 (09-03-2016, 23:18)Sebek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Szczerze? Nexus wraz z Expansionami to tutaj podstawa, plus może jakiś Sylent i Massive z bankami odpowiednich presetów, no i rzecz jasna cały stuff sampli od Vengeance też się może przydać. Głównie tyle na początek w sumie.... RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - 99ers - 09-05-2016 Ja jeszcze bym dorzucił jeszcze wtykę Spire, Gladiator, Zebra, Rob Papen RG RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Simek - 09-06-2016 Poza tymi wyżej wymienionymi używam jeszcze JP6K i Dune Ogólnie to spytaj Hard3eata, który używa miliona różnych wtyczek RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Nexoss - 09-06-2016 (09-06-2016, 22:19)Simek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Miliona z wyjątkiem Nexusa RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Simek - 09-06-2016 (09-06-2016, 22:29)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Rok temu mi pisał, że ma i trzyma go tylko dla jednego presetu - gitarki RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Eleman - 09-07-2016 (09-06-2016, 22:29)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Serio wierzysz w takie rzeczy? RE: Podstawowe wtyczki do tworzenia hands up'u - Hard3eat - 09-11-2016 Zgrałem sobie gitarkę do wava i od dłuższego czasu nie mam nexa, także.... (; I proszę nie róbcie wstydu z tym nexem bo aż smutek że tyle dobrych wtyk się marnuję.... PS: Krótka lista rzeczy która może Ci się przydać: Sample: Vengeance/ Black Octopus: Leviatan/ Cymatics/ (Mają bardzo dużo darmowych sampli) Wtyczki: Serum/ Massive/ Sylenth1/ Spire/ Zebra2/ FM8/Sytrus/ Harmor/ I masa darmówek które niczym nie odstają od tych płatnych (: |