(07-08-2012, 14:54)Duanta napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Nie chcacy, robilem caly projekt pod 140BPM, po przyspieszeniu tempa (programem) do 145, jakosc spadla az 3 krotnie!! (z 11mb, do 3.5)
(07-09-2012, 15:39)Duanta napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links dzieki za wyczerpujaca wypowiedz!
(07-09-2012, 15:39)Duanta napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Z kickiem zawsze mam problemy.. nie wiem jak go wybic @DO Plucka mam sentyment, pierwszy jaki wykrecilem na sylenthcie A 'innosc' w muzyce mi sie podoba, ja np dodanie 'dubstepowego bassu' - wtedy nuta nie jest jednym wielkim samplem Um Um BASS Cy cy.. ^^ 2:07- w kazdym traczu 'puszczam' wolno bassik,z chordem Moze dlatego, ze kocham HU BASS? @Snare, oryginalne chcialem zrobic, Ale widac nie pyklo ;p