Handsupowo Hit Mix vol.3 - Wersja do druku +- Handsupowo.pl, Hands Up Music, New Hands Up mp3 (https://handsupowo.pl) +-- Dział: Strefa Download'u (https://handsupowo.pl/Forum-Strefa-Download-u) +--- Dział: Handsupowo Hit Mix's (https://handsupowo.pl/Forum-Handsupowo-Hit-Mix-s) +--- Wątek: Handsupowo Hit Mix vol.3 (/Thread-Handsupowo-Hit-Mix-vol-3) |
Handsupowo Hit Mix vol.3 - DJ Kludu - 09-01-2012 Handsupowo Hit Mix vol.3
Witajcie ! Po raz trzeci mam zaszczyt zaprezentować wam składankę promocyjną forum - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ! Premiera 1 września, oczywiście jak najbardziej życzymy miłej nauki ^^ Tak więc, żeby nie przedłużać Mix by Hard3eat Vocal by DJ Kludu Cover by Criss. COVER: Front: Back: TRACKLISTA: Kod: 1. Lacuna - Celebrate The Summer (Rob Mayth Remix) DOWNLOAD:
Podoba się ?
Kliknij "Lubię to!": Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Miłego odsłuchu ! Pozdrawiam, DJ Kludu ! RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - DJ Kludu - 09-01-2012 No cóż wydało się Jest jeszcze jedne powód premiery Hit Mix'a w dniu dzisiejszym Jaki ? Nasze forum obchodzi dziś pierwsze urodziny ! Więc nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć - sto lat ! Jeszcze raz życzę miłego odsłuchu i mam nadzieję, że to nie ostatnie urodziny forum ! RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - Jumproxx - 09-01-2012 Nie ostatnie! To na pewno A co do mixu to w koncu premierka Moge smialo pobierac w ciemno RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - Kamil - 09-01-2012 Forum już ma rok Naj! Co do mix'a, to świetnie wyszedł, dużo dobrych tracków, technicznie bez żadnych zastrzeżeń, co tu więcej pisać, kozacki mix ps.: mix poszedł do mnie na Chomika xD, mała reklama będzie xD RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - Criss. - 09-01-2012 Ja już tracklistę znałem wcześniej, więc bez zaskoczenia - ale samo wykonanie jest zdecydowanie na plus. To czy cover zachęca to odsłuchu i pobrania nie będę się wypowiadał z wiadomych przyczyn. I wielkie podziękowania, propsy dla Hard3eata i Dj'a Kludu - świetna robota! RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - Henricsone - 09-01-2012 Cieszmy się i radujmy ! Sto lat ! ^^ RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - Skrzynek - 09-01-2012 dobry mixior ;D kludu troche sie momentami platal, ale generalnie fajnie juz to brzmi podoba mi sie bardzo RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - NENO - 09-02-2012 Hmm;> Ja wiem jak to zabrzmi ale... numerek 7 dla mnie prywatnie jest zdecydowanie najlepszy na trackliście. I nie mówię tego ze względu na ,,podliz" lub coś w tym stylu ale po prostu najbardziej mi podszedł. Bardzo dobra kooperacja. Twardo, z wdziękiem i zacięciem Deepforces + clap Wielki szacun dla Hard3eat'a i Twojego współpartnera Co do samego miksu, jest przyjemnie Pozytywny głos Kludu, bogata tracklista, porządne przejścia, cover ujdzie. Jak najbardziej godne polecenia RE: Handsupowo Hit Mix vol.3 - Vandergrift - 09-03-2012 mix miodzio! Kludu, masz głos do takich rzeczy milo sie słucha |