07-23-2015, 13:26
Tak więc jak pisałem w dziale "przywitaj się" jakiś czas temu naszło mnie na ponowne słuchanie hands up czy dancecore. No i pojawił się problem. Artyści jakiś znam jakoś nie wydają według discogs (wiem, że nie jest to super aktualne źródło ale przynajmniej rzeczowe i rzetelne). Słuchałem: Rocco, Tom Mountain, Jan Wayne, Rob Mayth, Bangbros, Pulsedriver, Tune Up! etc.
Czy wszyscy nie produkują/robią edm czy się ostali? Jakieś albumy? Single pewnie powydawali też. Zatrzymałem się w śledzeniu tej muzyki koło 2009 roku, więc przestój spory.
Widzę na forum sporo amatorów i nieznanych nazwisk. Nie żebym nie chciał zapoznać się z ich twórczością ale najpierw chciałbym jednak zapoznać się z dokonaniami bardziej znanych producentów.
Czy wszyscy nie produkują/robią edm czy się ostali? Jakieś albumy? Single pewnie powydawali też. Zatrzymałem się w śledzeniu tej muzyki koło 2009 roku, więc przestój spory.
Widzę na forum sporo amatorów i nieznanych nazwisk. Nie żebym nie chciał zapoznać się z ich twórczością ale najpierw chciałbym jednak zapoznać się z dokonaniami bardziej znanych producentów.